Date companie
 
 
 
 

Ioan Andreica, fost secretar de stat la M.D.T.R., a fost implicat într-un accident auto

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, bistrita, ministerul, mortal, femeie, dezvoltarii, stat, DN17, secretar, andreica
 

Fostul secretar de stat din Ministerul Dezvoltãrii, Ioan Andreica, a fost implicat într-un accident rutier mortal. El a lovit cu mașina o femeie, care a decedat pe loc. Accidentul s-a produs marți-seara, pe Drumul Național 17, la circa 15 km de municipiul Bistrița.

IOAN ANDREICA, fost secretar de stat, M.D.R.T. "A apãrut brusc în fața, deci așa la 2-3 metri, aș putea sã spun, de parbriz. N-am avut timp nici sã frânez, deci am luat-o pe parbriz. Pe urmã am frânat încet, am tras pe dreapta sã vãd ce am lovit și am vãzut o figurã de om, dar atât."

Polițiștii spun cã, din primele cercetări, rezultă că vina aparține victimei, care a traversat neregulamentar.

CLAUDIU PRODAN, inspector, Poliția Rutierã Bistrița-Nãsãud "Am constatat faptul cã o femei în vârstã de 74 ani, în timp ce traversa strada prin loc neregulamentar, a fost surprinsã de un autoturism, iar în urma impactului persoana a decedat."

Anchetatorii încearcă să stabilească toate detaliile privind producerea accidentului. Este al doilea astfel de eveniment rutier, care a avut loc pe DN 17, în Bistrița-Nãsãud.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2