Date companie
 
 
 
 

Ioan Niculae a fost eliberat condiționat, Niculae Onțanu a scăpat de arestul preventiv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arest, inchisoare, preventiv, eliberat, niculae, ontanu, afacerist
 

Milionarul Ioan Niculae, eliberat din închisoare! Considerat în 2013 cel mai bogat om din România, Niculae a reușit să obțină eliberarea condiționată. Judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița au decis că a petrecut suficient timp în spatele gratiilor pentru a se reeduca. Afaceristul a ispășit o treime din condamnarea de doi ani și șapte luni de închisoare pe care a primit-o în aprilie 2015. El a fost condamnat pentru finanțarea ilegală a campaniei electorale a lui Mircea Geoană la președinția României, din 2009.

AMBIANȚĂ "Domnule Niculae, vă simțiți ușurat că ați plecat? Ce veți face în prima zi de libertate? Ce le transmiteți procurorilor? Cât de greu a fost? Este o măsură corectă? Așteptați de mult momentul?"

Și fostul primar, Neculai Onțanu, a fost eliberat după patru luni de arest preventiv! Acesta rămâne sub control judiciar în dosarul de luare de mită. Prin urmare, fostul edil va fi nevoit să se prezinte săptămânal la poliție și nu are voie să părăsească țara.

AMBIANȚĂ "- Cum a fost închisoarea? - O perioadă lungă. Nu aș vrea să fac niciun comentariu. Mă simt foarte bine. Mulțumesc foarte mult!"

Neculai Onțanu este acuzat că a primit o suprafață de 1.500 de metri pătrați cu o valoare de 1,5 milioane euro, transferată prin intermediul unor contracte fictive de vânzare-cumpărare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2