Date companie
 
 
 
 

Ioana Maria Vlas a fost eliberată condiționat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : penitenciar, arest, Vlas, SOV Invest, libertate
 

Fostul administrator al SOV Invest a părăsit Penitenciarul Târgșor, după ce magistrații Tribunalului Prahova au respins recursul procurorilor privind punerea sa în libertate. La ieșirea din arest, Vlas a declarat că nu se aștepta să iasa de dupa gratii..

IOANA MARIA VLAS - fost administrator SOV Invest: "Îmi doresc ca cei vinovati sã plãteascã, sã se recupereze banii si dupã aia pot sã mor linistitã... Sunt vinovatã pentru ce am fãcut. Sorin Ovidiu Vîntu spune cã a fost o afacere a statului. Vîntu spune multe, dar rãmâne ca dvs. sã-l credeti. Am mintit. Am fost obligatã sã mint. Dacã nu minteam, se prãbuseau mai devreme. Îmi asum greseala."

Vlas spune că vrea să colaboreze cu Penitenciarul prahovean, pentru a oferi femeilor de acolo șansa de a participa la o serie de ateliere ocupaționale.

IOANA MARIA VLAS - fost administrator SOV Invest: "Am avut relatii bune cu ele, tin la ele, sunt oameni foarte necãjiti. Furã pentru cã sunt într-o mizerie cumplitã. Discriminarea economicã le-a fãcut sã calce gresit. + Sunt foarte multe femei care pot fi salvate"

Ioana Maria Vlas a fost condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI și FNA, din care a executat aproape șapte ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2