Date companie
 
 
 
 

Iohannis l-a numit pe Sorin Cîmpeanu premier interimar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : premier, interimar, Sorin Cîmpeanu
 

Sorin Cîmpeanu, desemnat premier interimar de președintele Klaus Iohannis! Ministru al Educatiei în guvernul Ponta 4, Sorin Cîmpeanu, în vârstă de 47 de ani, este inginer de îmbunătățiri funciare și doctor în agronomie.

KLAUS IOHANNIS, președintele României: "Am acceptat demisia premierului Victor Ponta. Am decis astăzi să îl numesc în poziția de premier interimar pe ministrul Sorin Cîmpeanu."

Klaus Iohannis le-a transmis celor care au ieșit în stradă că i-a urmărit cu mare atenție și că va ține de solicitările acestora.

KLAUS IOHANNIS, președintele României: "Pentru toți cei care au fost și aseară și alalteieri în stradă: v-am văzut, v-am auzit."

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter: "Președintele Klaus Iohannis a spus că va lua o decizie în ceea ce privește numirea unui nou prim-ministru imediat după ce se va consulta cu partidele politice. Și, ca o premieră, șeful statului a adăugat că va ține cont și de părerea societății civile, motiv pentru care va convoca vineri un grup care să reprezinte vocea străzii."

Iohannis a spus că i se pare important să știe și opțiunile societății civile, pe lângă cele ale partidelor politice. În cursul zilei de astăzi șeful statului s-a consultat cu cei de la PSD, PNL, UDMR și Grupul parlamentar al minorităților naționale, iar mâine la prânz vor veni la Cotroceni cei de la UNPR și ALDE. Pe de altă parte, premierul interimar a subliniat că va acorda o atenție deosebită legii bugetului și că își dorește stabilitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2