Date companie
 
 
 
 

Iohannis și Dăncilă se pregătesc pentru turul doi, perdanții se gândesc pe cine susțin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : candidat, paleologu, bilant, diaconu, iohannis, ivan, dancila
 

Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat, iar candidații fac bilanțul. Cei doi prezidențiabili care își fac încălzirea pentru turul doi, dau semnalul de unire a forțelor susținătorilor și pun la punct strategiile.

KLAUS IOHANNIS, candidat la alegerile prezidențiale „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor, în primul rând liberalilor, dar și tuturor votanților de dreapta și celor care nu cred neapărat într-un partid anume, dar își doresc, ce ne dorim și noi, o Românie normală. Războiul cu PSD nu s-a terminat, dar noi suntem în poziția în care trebuie să începem să muncim împreună, noi PNL, USR-PLUS, PMP, UDMR.”

VIORICA DĂNCILĂ, candidat la alegerile prezidențiale „Acest vot ne onorează dar ne și responsabilizează. Vreau să le mulțumesc primarilor care au fost foarte implicați. Conform exit poll-ului suntem în turul doi. Am arătat că suntem alături de români și sperăm ca după următoarele două săptămâni, cât mai mulți români să ni se alăture, chiar și cei care acum au avut o altă alternativă și care au dat votul altor candidați. Sper să vină alături de noi și să câștigăm alegerile prezidențiale.”

Perdanții alegerilor prezidențiale 2019 fac bilanțul minusurilor, cu gândul la ce pot face mai bine în viitor.

DAN BARNA, candidat la alegerile prezidențiale „Electoratul României a decis ca turul doi să fie despre Klaus Iohannis și Viorca Dăncilă. Respectăm această decizie. E fără îndoială o parte din vină și mi-o asum că nu am reușit să ajung cu mesajul la mai mulți cetățeni, cu acest mesaj de modernizare și de necesitate, de urgență pentru România. Este până la urmă un proces din care învățăm și vom avea o analiză în cadrul partidului. Chiar în această seară am convocat filialele județene la o discuție.”

MIRCEA DIACONU, candidat la alegerile prezidențiale „În sediul nostru plouă. Le mulțumesc foarte mult celor puțini care au preferat prin vot un președinte nepartizan, un președinte independent, al tuturor românilor. Mai am un singur lucru să vă spun, plouă deși ar trebui să ne bucurăm pentru că la nuntă când plouă înseamnă belșug. Și mâine e o zi, așa cum spunea Scarlet O`Hara și cine știe cine e această doamnă, să îi zică și lui Iohannis.”

prin telefon: CĂTĂLIN IVAN, candidat la alegerile prezidențiale „Un experiment foarte trist pentru România și pentru democrația din România, unic la nivel mondial în țările cu democrație, în care se încearcă și se pare că se reușește impunerea unui președinte în absență. Acesta nu a apărut deloc în această campanie electorală. Cu toate acestea, pot să spun că sunt optimist că a apărut o nouă generație de politicieni în jurul vârstei de 40 de ani, care s-au luptat cu curaj, care au participat la dezbateri. este conform graficului său de dezvoltare, în pregătiri pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor.”

THEODOR PALEOLOGU, candidat la alegerile prezidențiale  „Rezultatul obținut este bun, în contextul în care nu am avut dezbatere în această campanie, în care am avut o criză de Guvern. Cred că este un rezultat foarte bun, care se poate clădi pentru viitor, este evident că forța care s-a exprimat va contitui un segment în reconstituirea dreptei și a centrului în România. Pentru moment nu-mi exprim un vot, evident nu se pune roblema de a vota pentru PSD. Aștept din partea candidatului Iohannis să dea un semn de a candida la dezbateri. După dezbateri îmi voi spune punctul de vedere.”

În turul doi al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, românii cu drept de vot vor alege între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2