Date companie
 
 
 
 

Iubitorii de animale isi continua protestele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, legea, deputati, caini, eutanasiere
 

"Spuneți nu eutanasierii celui mai bun prieten al omului, câinele!" Este unul dintre sloganurile strigate în fața Palatului Parlamentului de sute de iubitori ai necuvântătoarelor. Mitingurile din ultima perioada nu sunt întâmplătoare, pentru că deputații urmează să-și dea votul pe legea care permite eutanasierea câinilor fără stâpân. Dacă primește vot favorabil, actul normativ poate fi aplicatã.

AMBIANȚĂ (fragment protest)

VOX "Aici am scris not kill! Este dedicatã parlamentarilor si guvernantilor actuali, care efectiv ne ucid, nu numai pe câini, ne ucid pe toti!"

VOX "Nu am venit de la Buzãu degeaba, am venit pentru drepturile lor si ale noastre pânã la urmã. Eu cred cã cu banii care s-ar cheltui pe eutanasiere s-ar putea amenaja spitalele care se închid, problema asta este în strânsã legãturã cu ale noastre oamenilor!"

Asociațiile de protecție a animalelor sunt hotărâte să conteste, în continuare, decizia de ucidere a câinilor comunitari.

MARCELA LUNGU, Asociația "Cuțu Cuțu'' "Noi vom continua demersurile la nivel international, în special la Parlamentul European, care a transmis un mesaj parlamenterilor români pe 10 martei, sã voteze în favoarea sterilizãrii. De asemenea, vom face demersurile legale, vom mai organiza pichetãri în stradã, marsuri!"

Printre personalitățile care sustin cauza câinilor fără stăpân se numără Irina Loghin, Paula Iacob, Monica Davidescu, Mihai Constantinescu, Marius Marinescu, Gheorghe Zamfir sau Daniela Vlădescu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2