Date companie
 
 
 
 

Jackie Chan, îndrăgostit de portul popular românesc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, cascadorii, bucuresti, popular, chinezesc, zile, port, star, film, american, jackie, chan, ie, romnesc
 

Invitat special la festivitatea de deschidere a Zilelor Filmului Chinezesc, unde și-a lansat și cele mai recente producții, celebrul actor american, Jackie Chan, s-a arătat extrem de încântat de portul nostru popular! Aflat pentru prima dată în țara noastră, starul american a îmbrăcat o ie românească, pe care a îndrăgit-o foarte mult. El a mărturisit că se teme de cascadoriile care l-au făcut celebru, după ce, în timpul unei filmări, a fost la un pas de moarte.

JACKIE CHAN, actor "Cea mai dificilă experiență a fost atunci când filmam în Iugoslavia, la o înălțime de 50 de metri. Trebuia să sar dintr-un copac, în castel. Copacul s-a rupt și mi-am spart capul. Am fost la un punct să mor! La acel moment, aveam 32 de ani și a fost foarte periculos. Toată echipa mea de cascadori plângea. Credeau că mor! Și îmi curgea sânge din ureche."

Au trecut aproape 30 de ani, de atunci, însă timpul nu a șters amintirea acelei experiențe. De atunci, Jackie Chan abordează cascadoriile cu mare prudență.

JACKIE CHAN, actor "Când fac cascadorii, îmi bate inima puternic. Mă gândesc că o să mor! Din experiență, când fac o cascadorie, zic doar atât: ”Gata, toată lumea să fie gata!”. Când sunt gata, merg sus. Gata! Atunci, mă întorc și spun "Filmați!". Nu mă gândesc niciodată. Spectaculos!"

Pentru popularitatea de care se bucură în rândul românilor, Jackie Chan a primit titlul onorific de Ambasador al relațiilor culturale dintre România și China. În mod simbolic, el a purtat o ie brodată manual, pe care a promis că o va promova peste tot în lume. Tot într-o ie și-a făcut apariția și actrița Ziyi Zhang, cunoscută publicului din filmul "Memoriile unei gheișe".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2