Date companie
 
 
 
 

Jaf armat la un chioșc din Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, galati
 

Clipe de coșmar, pentru vânzătoarea unui butic de la periferia Galațiului! Femeia a fost atacată cu un pistol de jucărie, de un individ, în vârstă de 29 de ani, care a reușit să fugă cu suma de 230 de lei sustrasă din casa de marcat. Femeia a încercat să-l închidă în magazin, însă hoțul a lovit-o și s-a făcut nevăzut. Deși magazinul dispunea de camere de supraveghere, acestea nu funcționau, în momentul jafului. Suspectul a fost, însă, identificat la scurt timp după apelul la 112.

VOX: " Ce ați auzit? Ajutor, ajutor, nu mai știu, și a venit BGS-ul."

VOX: "Ne este teamã, pentru cã te scoate afarã la frigidere, chiar dacã avem buton de panicã, pânã ajungi la el, poate sã-ți dea una în cap de nu mai ajungi (...) Ne scoate afarã la vitrina și ne dã și una-n cap, de nu mai ajungem la buton. Mie într-o searã, sã-mi tragã un pachet de țigãri și 2 pungi de Madlene."

CRISTINA TATULICI, purtător de cuvânt, I.P.J Galați: "La locuința sa, s-a identificat și un pistol de tip air soft, nesupus regimului autorizării. În cauză, se continuă cercetările."

Tânărul neagă implicarea în acest caz, deși a fost recunoscut de martori. El riscă închisoare de la 7 la 20 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2