Date companie
 
 
 
 

Jaf cu un pistol de jucărie, la un magazin de bijuterii din Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, bijuterii, politist, pistol, hot, barbat, magazin, vanzatoare, mascat, jucarie, fular, bricheta
 

Jaf cu un pistol de jucãrie, la un magazin de bijuterii din Craiova! Un tânãr a furat trei lãnțișoare de aur, dupã ce a amenințat-o pe vânzãtoare. Bãrbatul a intrat în magazin cu un fular în jurul feței și o armã în mânã.

SORIN BUICĂ, proprietar, magazin de bijuterii "A amenințat și a zis sã nu se miște, cã trage. A îndreptat arma cãtre o fatã. Fata s-a panicat în momentul ãla, a apãsat și butonul de panicã."

Hoțul nu a apucat sã ajungã, însă, prea departe. Ghinionul lui a fost cã prin zonã trecea un polițist aflat în afara serviciului.

MARIAN PEPTUȘEL, ag. principal, Secția 6 de Poliție Craiova "Veneam împreunã cu soția dinspre Teatrul Național. Am observat un tânãr mascat, alerga spre noi, l-am imobilizat, i-am luat pistolul, m-am dus cãtre magazinul de bijuterii. L-am bãgat acolo în magazin, dupã care am sunat și au venit imediat colegii."

Bãrbatul fusese înarmat, de fapt, cu o brichetã în formã de pistol.

VOX "În prezent, desfãșurãm cercetãrile pentru infracțiunea de tâlhãrie, urmând sã stabilim și întreaga probațiune din aceastã faptã."

Hoțul are 21 de ani și este cercetat penal pentru tâlhãrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crimă, într-o familie din Satu Mare ( 14 Iulie 2020 )

  Un bărbat din Satu Mare și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, crima s-a produs, luni seară, în jurul orei 21.00. Într-un moment tensionat...

 • Accident mortal cu un skijet, la Giurgiu ( 11 Iulie 2020 )

  Teribilism mortal, pe Canalul Plantelor din Giurgiu! Un bărbat de 35 de ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a dat cu skijet-ul. Femeia în vârstă de 30 de ani, care era cu el, a căzut...

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2