Date companie
 
 
 
 

Jaf cu un pistol de jucărie, la un magazin de bijuterii din Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, bijuterii, politist, pistol, hot, barbat, magazin, vanzatoare, mascat, jucarie, fular, bricheta
 

Jaf cu un pistol de jucãrie, la un magazin de bijuterii din Craiova! Un tânãr a furat trei lãnțișoare de aur, dupã ce a amenințat-o pe vânzãtoare. Bãrbatul a intrat în magazin cu un fular în jurul feței și o armã în mânã.

SORIN BUICĂ, proprietar, magazin de bijuterii "A amenințat și a zis sã nu se miște, cã trage. A îndreptat arma cãtre o fatã. Fata s-a panicat în momentul ãla, a apãsat și butonul de panicã."

Hoțul nu a apucat sã ajungã, însă, prea departe. Ghinionul lui a fost cã prin zonã trecea un polițist aflat în afara serviciului.

MARIAN PEPTUȘEL, ag. principal, Secția 6 de Poliție Craiova "Veneam împreunã cu soția dinspre Teatrul Național. Am observat un tânãr mascat, alerga spre noi, l-am imobilizat, i-am luat pistolul, m-am dus cãtre magazinul de bijuterii. L-am bãgat acolo în magazin, dupã care am sunat și au venit imediat colegii."

Bãrbatul fusese înarmat, de fapt, cu o brichetã în formã de pistol.

VOX "În prezent, desfãșurãm cercetãrile pentru infracțiunea de tâlhãrie, urmând sã stabilim și întreaga probațiune din aceastã faptã."

Hoțul are 21 de ani și este cercetat penal pentru tâlhãrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2