Date companie
 
 
 
 

Jaf dublu, într-un magazin de bijuterii din Baia Mare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, jaf, bijuterii, hoti, barbati, politie, baia, mare, campanie, magazin, femei, socializare
 

Jaf într-un magazin de bijuterii din Baia Mare! Douã femei și un bãrbat au prădat magazinul de două ori în aceeași zi. Întâi au furat argintul, iar o oră mai târziu bijuteriile din aur.

AMBIANȚĂ "O tavã, dintr-asta, a luat-o și a îndesat-o în geantã."

Femeile, care nu s-au ferit de camerele de supraveghere, au acționat în timp ce vânzãtoarea se afla la calculator, profitând și de aglomerația din magazin.

AMBIANȚĂ, administratorul: "Două doamne și un tip șmecheraș au venit și au tâlhărit o tavă cu lanțuri de aur și un suport cu brățări de argint. A încercat să îi servească, nu au dorit nimica și, apoi, mergând pe aici, a observat că lipsește ceva din vitrină. A observat că lipsește o tava cu lanțuri de aur."

Polițiștii îi caută, acum, pe autorii furtului. În paralel cu oamenii legii, administratorul magazinului a demarat o campanie pe o rețea de socializare, pentru identificarea și prinderea hoților. El a anunțat cã va oferi o recompensã substanțialã celui care oferã indicii în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2