Date companie
 
 
 
 

Jaf la o benzinărie din Alba

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, bani, hoti, politisti, seif, benzinarie, alba, vanzatoare, cagule
 

Jaf ca în filme, la o benzinărie din Alba! Patru bărbați cu cagule pe față au intrat în stația PECO, au atacat-o pe vânzătoarea care tocmai ducea gunoiul în acel moment, au legat-o fedeleș, după care au furat peste 20.000 de lei din seif și s-au făcut nevăzuți. Când a reușit să se dezlege, femeia a apăsat butonul de panică. Agentul de la firma de pază care a ajuns primul la locul jafului a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor și asistență medicală pentru vânzătoare. Singurul indiciu pe care l-a dat victima polițiștilor este acela ca atacatorii vorbeau ungurește.

LUMINIȚA PRODAN, purtător de cuvânț, I.P.J. Alba ”Se pare că au profitat că vânzătoarea a ieșit din incintă, au imobilizat-o și, astfel, au pătruns în stația de carburanți.”

VOX ”- Era legată la cap și avea sânge la nas. - Ce v-a zis? - Jaf! A atacat-o, era în stare de șoc.”

HORIA PRIPON, medic, Spitalul Municipal Blaj ”Prezenta multiple plăgi contuze la nivel frontal și o plagă mușcată la nivelul hemiilimbii stangi. Va ramane internată în serviciul nostru, pentru completatrea investigațiilor.”

Polițiștii sunt în alertă si încearcă, acum, să dea de urma tâlharilor. O misiune destul de grea, în condițiile în care hoții purtau cagule, au ajuns pe jos la benzinărie, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu sunt suficient de clare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2