Date companie
 
 
 
 

Jaf la o casã de amanet din Iași

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, amanet
 

Jaf la o casă de amanet din Iași. Cei care au dat lovitura în timpul nopții au furat o cutie de valori, în care erau depozitați aproape 4 mii de lei, dar și mai multe obiecte din aur. Angajații au anunțat poliția dimineață, când au venit la serviciu și au descoperit ușa forțată. Sistemul de alarmă nu a funcționat, pentru că a fost oprit la timp de hoții care au forțat ușa de la intrare cu o rangă.

VOX, angajat al firmei de pază: "-Nu s-a primit nici un eveniment pe dispecerat.(...) Nu s-a produs nici un eveniment pânã nu ne-au anunțat doamnele de dimineață. (..) -Casa de amanet are sistem de alarmă? -Sigur! Perfect funcționabil. -Și ar fi trebuit să porneascã...-Sigur cã da. -Și a pornit?
-Nu! Pentru cã cineva a format un cod valabil când s-a deschis."

VOX: "Dimineațã, nimic. Am trecut pe aici...Doar pe aici trec și m-am dus la mine la prãvãlie. Și nu era forțatã nicio ușã. Nimic. - Nu era ușa deschisã? - Nu, nu!"

ANCA VÎJÎIAC, purtător de cuvânt, I.P.J. Iași: "În acest moment, existã suspecți în cauzã. Urmeazã sã se stabileascã dacã este vorba despre persoanele pe care le suspectãm noi."

Cei care și-au amanetat bijuteriile speră acum să și le recupereze.

VOX: "O pereche de cercei. Dar nu știu cum sã vã spun, gramele sunt multe. Am luat numai 5 milioane și acum pe 22 am fost și i-am prelungit cã nu am avut bani. Pentru o lunã. Și când am vãzut acum, am rãmas gheațã."

Patronul nu a știut sã le spunã polițiștilor care ar fi prejudiciul exact. Bărbatul susține că nu cunoaște câte obiecte din aur erau depozitate acolo. Polițiștii fac cercetări în acest caz, pentru identificarea și prinderea persoanelor care au comis jaful.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Jaf ca-n filme, la o casă de amanet din Bârlad ( 10 Iunie 2019 )

  Jaf ca în filme, la o casă de schimb valutar și amanet din Bârlad! Hoții, care au dat lovitura noaptea trecută, s-au dovedit extrem de ingenioși. Pentru că zona era împânzită de camere de supraveghere, au decis să intre prin spatele clădirii, printr-un...

 • Jaf la cazino ( 17 Martie 2019 )

  Jaf armat în această dimineață la un cazino din Pitești! Doi mascați au intrat în incintă și i-au amenințat pe angajați cu pistolul și toporul, iar apoi au furat toți banii. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

 • Suspectul în cazul tentatifei de jaf la banca din București, identificat și reținut ( 29 Septembrie 2018 )

  Principalul suspect în cazul tentativei de jaf de la agenția bancară din Sectorul 2 afost reținut de polițiști. Este vorba de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din București. El a fost prins de oamenii legii vineri seară, la aproximativ...

 • Tentativă de jaf, la o bancă din București ( 28 Septembrie 2018 )

  Tentativă de jaf la o bancă din Sectorul 2, ziua în amiaza mare! Un bărbat înarmat cu un obiect ascuțit a intrat în sediul băncii și i-a amenințat pe angajați, cerându-le banii. Unul dintre angajați ar fi intervenit și l-a împins pe bărbat...

 • Jaf de 100.000 de lei, la sediul unei firme din București ( 8 Iunie 2018 )

  Jaf ca-n filme, la sediul unei firme din București! În toiul nopții, trei bărbați au coborât cu frânghii, de la etajul 5, un seif în care se aflau 100.000 de lei. Hoții, care aveau fețele acoperite cu cagule, au intrat în sediul firmei pe geamul de la baie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2