Date companie
 
 
 
 

Jaf la un magazin de bijuterii din centrul Aradului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, bijuterii, hoti, spargere
 

Hoții au jefuit, vineri, un magazin de bijuterii din centrul Aradului. Infractorii au sustras zeci de coliere și au făcut prăpăd în vitrine. Răufăcătorii au avut timp să scotocească nestingheriți, iar ce nu le-a plăcut au aruncat pe jos.

VOX vânzãtoare: "- S-or furat bijuterii. - Multe? Destul de multe, nu pot sã vã spun încã. Au spart usa, au fortat usa."

CAMELIA TUDUCE, purtãtor de cuvânt IJP Arad: "Usa din termopan a fost fortatã, din vitrinã au fost sustrase bijuterii din argint."

Înainte de a forța ușa din față, hoții au încercat să intre pe o ușă zidită, din spate. Magazinul se află la parterul unui bloc.

VOX: "Probabil au vãzut cã zidul e gros si au renuntat."

Magazinul nu avea supraveghere video, iar sistemul de alarmă nu s-a declanșat. Mai mult, bijuteriile au fost ținute în vitrină, lucru nepermis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenințați de hoții de lemne și de braconieri, silvicultorii cer protecție ( 29 Octombrie 2019 )

  Protest al silvicultorilor, în fața Palatului Parlamentului! Silvicultorii au vrut să tragă un semnal de alarmă asupra agresiunilor tot mai dese la care sunt supuși pădurarii. Președintele Federației Sindicatelor din Silvicultură „Silva", Silviu...

 • Silvicultorii se pregătesc de protest ( 25 Octombrie 2019 )

  Sindicaliștii din silvicultură ies în stradă, în semn de protest față de agresiunile cărora le-au căzut victime pădurari! Protestul, organizat de Federația Sindicatelor Silva, va avea loc, marți, 29 octombrie între orele 10-14, la...

 • Jaf ca-n filme, la o casă de amanet din Bârlad ( 10 Iunie 2019 )

  Jaf ca în filme, la o casă de schimb valutar și amanet din Bârlad! Hoții, care au dat lovitura noaptea trecută, s-au dovedit extrem de ingenioși. Pentru că zona era împânzită de camere de supraveghere, au decis să intre prin spatele clădirii, printr-un...

 • Jaf la cazino ( 17 Martie 2019 )

  Jaf armat în această dimineață la un cazino din Pitești! Doi mascați au intrat în incintă și i-au amenințat pe angajați cu pistolul și toporul, iar apoi au furat toți banii. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

 • Bancomat aruncat în aer ( 14 Ianuarie 2019 )

  Hoții devin din ce în ce mai ingenioși. În Arad,în noaptea de duminică spre luni, hoții au aruncat în aer un bancomat, pentru a fura banii. În urma deflagrației, o parte din peretele de rigips care acoperea bancomatul a luat foc. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2