Date companie
 
 
 
 

Jefuitori argentinieni, la banca din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, banca, infractori, politisti, complice, argentinieni, bucurestean
 

Polițiștii au reușit să-i identifice pe cei doi infractori, care, în urmă cu două săptămâni, au spart o bancă din Capitală. Este vorba despre doi cetățeni argentinieni. Aceștia au avut și un complice, un bucureștean care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Polițiștii spun că autorii au plănuit minuțios jaful. Totul s-a derulat în plină zi. Cei doi argentinieni s-au apropiat de sediul băncii, iar în timp ce unul dintre ei a blocat ușa de acces în sucursală, al doilea a spart geamul din dreptul casieriei, cu ajutorul unui ciocan. În doar 10 secunde au furat peste 400 de mii de lei.

ILIE STANCIU, șef Secția 11 "A fost recuperatã suma de 44 de mii de lei, din banii furati. Cetãtenii strãini au pãrãsit Romania la trei zile dupã sãvârsirea faptei."

Cei doi fugari s-au oprit la câteva străzi distanță de locul jafului, au lăsat motocicleta în parcarea din spatele unui bloc și au fost preluați cu o mașină de complicele lor, cetățean român.

ILIE STANCIU, șef Secția 11 "Împotriva acestuia a fost începutã urmãrirea penalã pentru complicitate la furt calificat. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivã pentru 29 de zile. Riscã o pedeapsã cu închisoarea între 3 si 15 ani."

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit casca de motociclist folosită de unul dintre jefuitori și două arme cu electroșocuri, pe care cei doi argentinieni le aveau asupra lor în momentul jafului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2