Date companie
 
 
 
 

Job-uri de lux pentru medici și asistente

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, medici, angajatori, strainatate, migratie, asistente, doctori
 

Salarii mai mari și condiții de muncă mai bune, aceasta este miza participanților la târgul de joburi desfășurat în acest week-end la Cluj Napoca. La standuri, au fost prezenți cei mai renumiți zece angajatori din Europa.

AMBIANTÃ (discutie angajator - angajat): "Cel care semneazã contractul primeste si un voucher de 200 de euro pentru cheltuielile pe care le-a avut ca sã vina în Germania."

VOX: "Salariile nu sunt pe mãsurã. Muncim mult, bani putini. Am colegi care sunt plecati în Marea Britanie, deci incomparabil... Si aici, salariile, cel putin în anul I, nouã milioane eu care sunt pe radiologie, nouã milioane luam."

Angajatorii au venit cu oferte pentru medici de diferite specializări, asistenți medicali, farmaciști, rezidenți sau stomatologi. Numărul posturilor oferite a fost de circa 3.000.

ANDREEA STÖR, angajator, Belgia

"Noi suntem specializati pe asistente medicale. Asistente medicale mai precis în Belgia si partea de doctori cu care suntem mai incipienti pentru Germania. Un salariu va fi in jur de 2.000 de euro."

Aproximativ 700 de cadre medicale din Cluj au plecat, anul trecut, în străinătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 129.000 de români reveniți din străinătate, înregistrați ca șomeri ( 3 Iunie 2021 )

  Românii reveniți în țară după declanșarea pandemiei de coronavirus, invitați să-și caute job! 129.000 de persoane revenite din străinătate s-au înscris în sistemul de șomaj din România, a anunțat ministrul Muncii...

 • Ministrul Justiției îi avertizează pe judecători că riscă să rămână fără bani ( 3 Mai 2021 )

  Ministrul Justiției a trimis trei adrese judecătorilor pentru calculul salariilor magistraților! Stelian Ion le-a transmis instanțelor de judecată că deja au cheltuit 25% din creditele bugetare până în luna martie.

 • Lucrătorii din mine își vor primi banii pe 25 și 26 februarie ( 22 Februarie 2021 )

  Se găsesc soluții pentru cerințele minerilor! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, după o întâlnire cu liderii minerilor care protestează deja de câteva zile în Valea Jiului, că lucrătorii din mine își vor primi salariile și restul drepturilor restante pe 25 și 26 februarie. Aceștia vor fi plătiți în trei tranșe, astfel: plata salariilor pe trei luni, plata salariilor compensatorii pentru angajații care ies la pensie și, totodată, pentru asigurarea transportului de la și spre locul de muncă, precum și pentru tichetele de masă. Anunțul său vine după ce premierul Florin Cîțu i-a avertizat pe mineri că le înțelege suferința, însă nu va permite ca în timpul mandatului său să aibă loc o mineriadă.

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 • Protest inedit al polițiștilor, începând de luni ( 10 Ianuarie 2021 )

  Nemulțumirile polițiștilor, bucuria șoferilor și pietonilor! De luni, polițiștii nu vor mai da amenzi pentru traversare neregulamentară, lipsa centurii de siguranță sau vorbitul la telefon în timpul deplasării cu mașina.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2