Date companie
 
 
 
 

Job-uri de lux pentru medici și asistente

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, medici, angajatori, strainatate, migratie, asistente, doctori
 

Salarii mai mari și condiții de muncă mai bune, aceasta este miza participanților la târgul de joburi desfășurat în acest week-end la Cluj Napoca. La standuri, au fost prezenți cei mai renumiți zece angajatori din Europa.

AMBIANTÃ (discutie angajator - angajat): "Cel care semneazã contractul primeste si un voucher de 200 de euro pentru cheltuielile pe care le-a avut ca sã vina în Germania."

VOX: "Salariile nu sunt pe mãsurã. Muncim mult, bani putini. Am colegi care sunt plecati în Marea Britanie, deci incomparabil... Si aici, salariile, cel putin în anul I, nouã milioane eu care sunt pe radiologie, nouã milioane luam."

Angajatorii au venit cu oferte pentru medici de diferite specializări, asistenți medicali, farmaciști, rezidenți sau stomatologi. Numărul posturilor oferite a fost de circa 3.000.

ANDREEA STÖR, angajator, Belgia

"Noi suntem specializati pe asistente medicale. Asistente medicale mai precis în Belgia si partea de doctori cu care suntem mai incipienti pentru Germania. Un salariu va fi in jur de 2.000 de euro."

Aproximativ 700 de cadre medicale din Cluj au plecat, anul trecut, în străinătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2