Date companie
 
 
 
 

Job-uri de lux pentru medici și asistente

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, medici, angajatori, strainatate, migratie, asistente, doctori
 

Salarii mai mari și condiții de muncă mai bune, aceasta este miza participanților la târgul de joburi desfășurat în acest week-end la Cluj Napoca. La standuri, au fost prezenți cei mai renumiți zece angajatori din Europa.

AMBIANTÃ (discutie angajator - angajat): "Cel care semneazã contractul primeste si un voucher de 200 de euro pentru cheltuielile pe care le-a avut ca sã vina în Germania."

VOX: "Salariile nu sunt pe mãsurã. Muncim mult, bani putini. Am colegi care sunt plecati în Marea Britanie, deci incomparabil... Si aici, salariile, cel putin în anul I, nouã milioane eu care sunt pe radiologie, nouã milioane luam."

Angajatorii au venit cu oferte pentru medici de diferite specializări, asistenți medicali, farmaciști, rezidenți sau stomatologi. Numărul posturilor oferite a fost de circa 3.000.

ANDREEA STÖR, angajator, Belgia

"Noi suntem specializati pe asistente medicale. Asistente medicale mai precis în Belgia si partea de doctori cu care suntem mai incipienti pentru Germania. Un salariu va fi in jur de 2.000 de euro."

Aproximativ 700 de cadre medicale din Cluj au plecat, anul trecut, în străinătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Salariile din privat, majorate anul acesta ( 13 Februarie 2020 )

  Vești bune pentru salariații din sistemul privat! Potrivit specialiștilor de la Resurse Umane, salariile angajaților din sectorul privat vor crește cu 7% anul acesta.

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 • Diplomele românilor pentru studii în străinătate, echivalate gratuit ( 8 Februarie 2020 )

  Românii care au studiat în străinătate își vor putea echivala gratuit diplomele în țară! Astfel, cetățenii români care vor să se întoarcă în țară, se pot angaja sau își pot continua studiile fără a mai plăti aceste taxe.

 • Greșeli în lanț ale medicilor, în cazul pacientei arse, la Spitalul Floreasca ( 7 Ianuarie 2020 )

  Ministrul Sănătății, Victor Costache, a prezentat concluziile raportului Corpului de Control, în cazul pacientei de 66 de ani, care a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Floreasca. În urma verificărilor au fost constatate...

 • Anchetă la Spitalul Floreasca ( 6 Ianuarie 2020 )

  Verificări, sancțiuni și revoltă, la Spitalul Floreasca! Incidentul, în urma căruia o pacientă în vârstă de 66 de ani a suferit arsuri pe masa de operație, decedând ulterior, este o urmare a unor erori umane comise de echipa...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2