Date companie
 
 
 
 

Judecătoare agresată de un deținut, la Aiud

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, atac, judecatoare, detinut, aiud, tentativa, sticla, ultraj, ciob
 

Incident grav la Judecătoria din Aiud. O judecătoare a fost atacată de un deținut, chiar la ieșirea din sala de judecată. Deși era flancat de doi mascați și încătușat împreună cu un alt coleg de arest, deținutul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, s-a aruncat asupra judecătoarei și a încercat să-i taie gâtul cu ciobul pe care îl avea ascuns în palmă. Magistratul a reușit să se ferească de lovitură, iar atacatorul, văzând că a ratat ținta, și-a înfipt ciobul în gât, într-un gest suicidal.

VOX ”Un deținut a încercat să rănească președinta completului de judecată cu un ciob pe care îl avea asupra sa. Din fericire, agresiunea nu a reușit imediat. Deținutul s-a rănit cu acel ciob de sticlă, provocându-și leziuni sângerânde cu acel ciob de sticlă.”

Deținutul a fost imobilizat și apoi transportat de urgență la spital. Leziunea pe care și-a provocat-o nu a fost gravă, astfel că, la scurt timp după incident, el a fost transportat la penitenciar. Anchetatorii caută să stabilească, acum, pe ce cale a reușit bărbatul să pună mâna pe un ciob de sticlă și să-l țină asupra lui chiar în sala de judecată.

VOX ”- La nivelul Penitenciarului Aiud a fost demarată o ancheta administrativă, pentru identificarea cauzelor care au dus la producerea incidentului. - Riscă ceva gărzile care au fost cu acest deținut? - Ancheta în derulare va demonstra vinovăția celor implicați si vor fi luate măsurile legale.”

Acum, deținutul, care era judecat pentru tâlhărie, va fi cercetat și pentru tentativă de omor și ultraj.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2