Date companie
 
 
 
 

Judecătoare de la Curtea de Apel Craiova, reținută de procurorii DNA pentru șantaj sexual

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, curtea, apel, procurori, DNA, santaj, arestare, judecatoare, sexual
 

Magistrat reținut pentru santaj și corupție sexuală! O judecătoare de la o sectie civilă a Curții de Apel Craiova a fost ridicată de procurorii anticoruptie si dusã la sediul DNA. Oamenii legii au cerut arestarea preventivă a suspectei, pentru 29 de zile. Judecătoarea ar fi întretinut raporturi sexuale cu diversi oameni de afaceri sau interlopi din Craiova, despre care stia cã sunt cãsãtoriti. Femeia le cerea apoi diverse sume de bani, pentru a nu divulga detalii sau fotografii compromițătoare. În ultimul caz, unde au intervenit procurorii DNA, ar fi fost vorba despre cinci mii de euro, pe care i-a pretins unui lichidator judiciar, pentru a nu dezvãlui amănunte din relatia lor.

AUREL ILIE, judecãtor Curtea de Apel Craiova "Conducerea Curtii de Apel Craiova a luat la cunostintã despre faptul cã sectia pentru judecãtori a CSM a încuviintat retinerea si arestarea preventivã."

COSTANTIN BELU, avocat "Raportându-ne la gravitatea faptei, nu pot sã spun decât cã sunt surprins."

VOX "- Nu cred cã e adevãrat, cred cã e... - Dar dacã ar fi adevãrat? - Nu cred! Judecãtorii nostri sunt hotãrâti si sunt foarte corecti."

Judecãtoarea, fostă balerinã, a fost anchetatã de CSM în 2006, dupã ce ar fi fost vãzutã în timp ce cobora din masina interlopului Ion Ilie, zis Ilie Pușcãrie, cu doar câteva zile înainte de a da solutia într-un dosar al acestuia.

ILIE ION, om de afaceri "- Am avut mici discutii si în familie. Nu este nimic adevãrat, asa cum am afirmat si atunci. Cred cã sunt ceva fãcãturi si nu pe mine, ci pe doamna judecãtor. - O credeti în stare de asa ceva? - Sincer, n-o cred."

Dacă va fi găsită vinovată, judecătoarea ar putea fi exclusã din sistemul juridic. De asemenea, ea riscă pânã la sapte ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2