Date companie
 
 
 
 

Județul Gorj a ramas fără firmă de deszăpezire, în prag de iarnă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drumuri, gorj, utilaje, contract, firma, deszapezire, reziliere
 

Județul Gorj a rămas fără firmă de deszăpezire! În condițiile în care ninsorile pun stăpânire pe România, Compania Națională de Drumuri a reziliat contractul cu firma de deszăpezire a unui om de afaceri din Top 300, pe motiv că nu a adus utilajele pe care s-a obligat să le asigure. Acum trebuie organizată o nouă licitație în scopul încredințării contractului pentru deszăpezire, iar întreaga procedură va dura aproximativ două luni. Firma care a câștigat licitația trebuia să asigure utilajele de două săptămâni, dar, din cele 50 de utilaje, doar 4 au fost predate drumarilor.

ION TUDOR, șef, Serviciul de Drumuri Naționale Târgu-Jiu "Se va transmite la companie propunerea de reziliere a contractului. Nu au fost aduse utilajele, nu a respectat ordinele de intrare în bază, chiar dacă sporadic au mai fost aduse câteva utilaje."

Acum, autoritățile din Gorj încearcă să găsească soluții, pentru ca rețeaua de drumuri naționale să nu rămână sub nămeți în cazul unor ninsori abundente.

SORIN ARJOCA, subprefect, Gorj "În primul rând, asigur locuitorii județului Gorj că nu vor fi probleme. Se trece din nou la licitație, pe procedurile binecunoscute, urmând ca, în cel mai scurt timp, pe procedurile legale să se încheie un nou contract pentru această perioadă.

Între timp, reprezentanții Prefecturii Gorj au cerut sprijin de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova, pentru aceste zile când sunt anunțate ninsori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2