Date companie
 
 
 
 

Julio Iglesias, adulat de fani, la concertul de la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, fani, bucuresti, concert, melodii, iglesias, julio
 

Julio Iglesias, stăpân peste inimile românilor! Concertul susținut, joi, la București de celebrul cântăreț spaniol a atras fani din toată țara, dar și din străinătate. Simpatia de care se bucură Iglesias în România, l-a determinat să susțină un al doilea concert, în această seară, tot la București.

VOX "Îi mulțumesc lui Dumnezeu, că există asemenea oameni și că am putut să-l ascultăm și noi! Îl iubim pe Julio! Din Oradea venim!"

VOX "Extraordinar! Îl știu de când a fost la Festivalul de la Brașov!"

JULIO IGLESIAS "Parcă mai ieri am venit pentru prima dată în România! Prima dată, în 1969. O zi foarte frumoasă în Brașov. Vă mulțumesc din suflet!"

PRINȚESA LIA "E un idol pentru mulți români. Și mie îmi place. Sunt o admiratoare, la fel!"

GYORGY FRUNDA, consilierul premierului Victor Ponta "Îmi place melodia lui! Să stai liniștit, să porți o discuție, să nu-ți urle în ureche, ci să fie plăcut, liniștit!"

CĂTĂLIN CRIȘAN "Vreau să simt atmosfera pe care o creează și, nu în ultimul rând, să învăț de la el!"

Concertele de la București sunt incluse în programul unui turneu mondial. Julio Iglesias a început să cânte în urmă cu 40 de ani. De-a lungul carierei muzicale, cu peste 300 de milioane de discuri, vândute în întreaga lume el și-a câștigat un loc în topul celor mai bine vânduți 15 artiști din istorie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2