Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis, atac dur la adresa ”Guvernului Dăncilă/Dragnea”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, accident, guvern, consiliul, presedintia, UE, dragnea, iohannis, dancila
 

Statul român nu este pregătit pentru a prelua președinția Consiliului UE! Cel puțin așa a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, în timpul reuniunii Asociației Municipiilor din România. Iohannis a admis că, anterior, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, a declarat că România este pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene, însă, între timp, "lucrurile au luat-o razna la Guvern". Șeful statului a mai precizat că Guvernul Dăncilă - Dragnea, pe care l-a numit un "accident al democrației", trebuie înlocuit. Klaus Iohannis. El a ținut să le spună primarilor de muncipii că tot ceea ce s-a realizat în orașele pe care le conduc li se datorează lor, nu actualului Executiv.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Lucrurile au luat-o razna, la guvern nu se mai înțeleg responsabilii pentru diferite sectoare. Persoanele care ar fi trebuit să se ocupe de chestiunile europene pleacă sau sunt demiși și în acest fel ne trezim, în ceasul al 12-lea, total, total nepregătiți."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • P.E. a votat o rezoluție pentru primirea României în Schengen ( 11 Decembrie 2018 )

  Parlamentul European a aprobat o rezoluție prin care se solicită admiterea fără întârziere a României și Bulgariei în spațiul Schengen, independent de MCV. Rezoluția este consultativă și recomandă Consiliului Uniunii Europene să ia o decizie promptă și pozitivă, pentru a permite accesul celor două state la spațiul european de liberă circulație. 

 • Guvernul a hotărât majorarea salariului minim pe economie ( 7 Decembrie 2018 )

  Guvernul a aprobat astăzi majorarea cu 9% a salariului minim brut pe economie! Salariul minim majorat va intra în vigoare la 1 ianuarie 2019.

 • Amânarea numirii miniștrilor, motiv de război între Dăncilă și Iohannis ( 7 Decembrie 2018 )

  Război total între Palatul Victoria și Palatul Cotroceni! Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, astăzi, că Executivul a sesizat Curtea Constituțională, în scopul soluționării blocajului creat de președintele Klaus Iohannis prin amânarea numirii unor miniștri.

 • Românii, fanii internetului ( 6 Decembrie 2018 )

  Aproape trei sferturi dintre gospodăriile din România au acces la internet! Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, 72,4% dintre gospodării sunt conectate la rețeaua de internet, în creștere cu 3,8 puncte procentuale...

 • Dăncilă îl amenință pe Iohannis cu sesizarea C.C.R. ( 6 Decembrie 2018 )

  Premierul Viorica Dăncilă, gata să sesizeze CCR în legătură cu un conflict între Guvern și președinte, pe tema întârzierii numirii unor noi miniștri la Dezvoltare Regională și Transporturi! Situația a fost discutată și la Bruxelles.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 12 Dec. 2018

1 EUR = 4.6605 RON
0.0077
1 USD = 4.1120 RON
0.0247
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2