Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis reacționează la acuzațiile lui Victor Ponta privind un posibil trafic de influență

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : presedinte, ponta, trafic, pnl, lideri, sri, influenta, iohannis, intalniri, holzindustrie, schweighofer
 

Tensiuni între Palatul Victoria și Palatul Cotroceni! Președintele Klaus Iohannis îi cere șefului S.R.I. să verifice de ce informații beneficia premierul Ponta cu privire la o posibilă întâlnire a unor oameni din anturajul său, cu procesatori de lemn, arătând că declarațiile sunt foarte grave și, dacă se dovedesc a nu fi adevărate, trebuie să răspundă.

KLAUS IOHANNIS, președintele României ”Afirmă la televizor tânărul premier că ar avea el informații de la servicii, cum că oameni din anturajul meu s-ar fi întâlnit cu reprezentanți ai unor procesatori de lemn, și lasă să se înțeleagă că ar exista trafic de influență la nivelul președintelui. Acest lucru este surprinzător și fals.”

Șeful statului a reacționat, astfel, la afirmațiile premierului, făcute miercuri seara într-o emisiune TV, cu privire la întâlniri private ale unor lideri PNL cu reprezentanți ai companiei austriace Holzindustrie Schweighofer pe tema proiectului Codului Silvic. Ponta a declarat în emisiune că are informații concrete legate de aceste întâlniri, dar nu a dorit să prezinte numele politicienilor liberali implicați. Șeful Executivului a precizat că este convins că instituțiile statului monitorizează situația și vor informa Consiliul Suprem de Apărare a Țării în reuniunea care va analiza și problema Codului Silvic și care a fost programată pentru luna iunie.

KLAUS IOHANNIS, președintele României ”Încă de aseară, am rugat pe cei din Departamentul Juridic să verifice care este încadrarea unor astfel de afirmații și cum putem să facem anumite demersuri. Dacă începem iarăși să ne jucăm cu astfel de afirmații ca în campanie, nu e bine! Nu mai sunt în campanie! Nu mai tolerez.”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu a vorbit cu premierul, dar că a avut o discuție cu directorul SRI, pe care l-a rugat foarte oficial să analizeze cu maximă eficiență și seriozitate aceste afirmații ale premierului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2