Date companie
 
 
 
 

Klaus și Carmen Iohannis au sărbătorit Paștele la Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sibiu, paste, catolic, carmen, klaus, iohannis
 

Cuplul prezidențial a sărbătorit Paștele catolic la Sibiu! Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au asistat la ceremonia oficiată la Catedrala romano-catolică. Înainte să intre în lăcașul de cult, șeful statului a transmis o urare credincioșilor.

AMBIANȚĂ "Hristos a Înviat. Aveți un mesaj pentru români cu această ocazie? Sigur că da. Pentru toți creștinii care astăzi sărbătoresc Învierea Domnului, un Hristos a Înviat din suflet, sărbători cu lumină și cu pace!"

Credincioasă tradiției, Carmen Iohannis a cântat și în cor, așa cum făcea și până acum.

VOX "A fost și în anii trecuți. Și când a fost primar. Nu face diferența între a fi primar și a fi președinte. Ați remarcat-o pe doamna Iohannis în cor sau v-ați obișnuit cu prezența ei? Ne-am obișnuit."

Oamenii s-au bucurat că președintele este printre ei, iar unii au mers la Catedrală special să-l vadă. Măsurile de securitate, însă, au fost sporite, așa că puțini au fost cei care au reușit să-l zărească pe Klaus Iohannis.

VOX "E normal. Așa se întămplă în fiecare an, deci e normal."

VOX "Nu l-am văzut. M-am gândit, după câte care de televiziune sunt aici."

VOX "Am vrut să-l văd că numai la televizor l-am văzut și am vrut să-l văd și așa, față în față, să văd cum arată."

Înainte de a merge la Catedrală, Klaus Iohannis a ținut să transmită credincioșilor un mesaj și pe rețeaua de socializare. Pe lângă urări, șeful statului a subliniat că în aceste zile este, cităm: ,,potrivit să fim împreună cu toți cei care au nevoie de solidaritatea noastră. Să fim alături de victimele violenței și intoleranței ori de cei pentru care pâinea cea de toate zilele este departe de a fi o metaforă", am încheiat citatul. În urma atentatelor de la Bruxelles, măsurile de securitate au fost sporite, astfel că președintele a fost mai retras ca de obicei. De altfel, cuplul prezidențial s-a retras imediat după încheierea slujbei, fiind evitat, astfel, și contactul cu mulțimea aflată în incinta Catedralei și în curte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2