Date companie
 
 
 
 

La hramul Catedralei "Sf. Sava", din Buzău, credincioșii s-au bulucit la mâncare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : credinciosi, buzau, biserica, slujba, hram, post, catedrala, praznic, sava, sarmalute, pilaf, buluc
 

Hramul Catedralei "Sf. Sava", din Buzău, a atras mulțime de credinciosi. Mulți dintre ei au asistat cu pioșenie la slujba oficiată în biserică, pe când alții s-au îndreptat spre bisericuța în care erau adăpostite bucatele pentru praznic. Cum ușa era închisă, oamenii s-au agitat nerăbdători și, la un moment dat, au încercat să forțeze intrarea. Într-un final, administratorul le-a dat drumul în incintă, și mulțimea s-a repezit buluc la mesele încărcate cu sãrmãluțe și pilaf de post.

AMBIANȚÃ "- Nu intrați dacã vã îngrãmãdiți. Nu intrați! - E, na! Dã-ne drumul! - Aveți un pic de rãbdare! Nu vã îngrãmãdiți cã e pentru toatã lumea! Nu vã împingeți!"

VOX "Am venit pentru slujbã. Dacã s-a întâmplat de am primit și o farfurie, nu este o problemã, dar pentru slujbã am venit. Nu ne saturã asta, sufletește trebuie sã ne sãturãm."

VOX "Foarte bine și bun! Sã fie primit! Bogdaproste!"

VOX "- V-a plãcut? –Da. E prima datã când vin."

Dupã ce au mancat pe saturate, credincioșii și-au luat provizii și pentru acasa. Hramul catedralei Sfântul Sava deschide seria manifestărilor culturale din cadrul Zilelor Buzăului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2