Date companie
 
 
 
 

La sesiunea de toamna a Bacalaureatului s-au înscris aproximativ 87.000 de candidati

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : BAC, liceu
 

A doua sansa pentru absolventii de liceu. Ei au venit, cu sau fara emotii la noua sesiune de Bacalaureat, considerata de unii mai mult un test al norocului decât o proba de cultura generala. Multi nu s-au deranjat sa afle nici macar ce subiecte ar putea primi, chiar daca în vara au picat cu brio.

VOX:" Ai apucat sa vezi subiectele de tura trecuta, de la sesiunea trecuta? Nu, n-am apucat! Pai si cum te-ai pregatit? Un pic asa, m-am inspirat..

VOX:" La româna am invatat, la celelalte sper sa-mi mai aduc aminte

VOX:" Nu stiu cand avem proba orala la engleza (...) ne vedem acolo, vorbim chestii trestii, vedem, mai impartasim (...) s-a mai intamplat (...).

Daca improvizațiile îi ajuta pe elevi sa treaca de examenele orale la Bacalaureat, nu acelasi lucru se întâmpla la probele scrise. Pentru aceasta a doua sesiune, în Capitala au fost luate masuri de securitate suplimentare, pentru a preveni orice tentativa de fraudare a examenului.

VOX:" Decizia noastra la nivelul ISMB a fost aceea de a organiza centre de examen numai în licee teoretice si colegii nationale licee care au avut rezultate bune si foarte bune la examen in sesiunea din vara.

La a doua sesiune a Bacalaureatului s-au înscris aproape 87.000 de candidati.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • BAC: Rata de promovare în prima sesiune este de 64,5% ( 5 Iulie 2020 )

  Peste 35% dintre elevi au picat BAC-ul! Potrivit Ministerului Educației, rata de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, este de 64,5%. Pentru promoția curentă, rata de promovare este de 72.9%, iar pentru promoțiile anterioare de 27.7%.

 • Rata de promovare la BAC: 62,9%! ( 30 Iunie 2020 )

  Primele rezultate la Bacalaureat 2020 au fost afișate! Potrivit Ministerului Educației, rata de promovare este de 62,9% și este cea mai mică din ultimii șase ani. În total, 232 de elevi au luat 10. Am discutat și noi cu un tânăr absolvent al Colegiului Național "Grigore Moisil" din București, fericit că a trecut cu brio examenul maturității.

 • Ar putea fi permis, în curând, accesul la liceu al elevilor cu medii sub 5 ( 22 Noiembrie 2019 )

  O nouă perspectivă pentru elevi! Ministerul Educației supune dezbaterii publice un proiect menit să modifice un ordin al fostului ministru, care interzicea accesul la liceu al elevilor cu medii sub 5. Astfel, potrivit noilor...

 • Elevii care au încheiat gimnaziul, în prima etapă a repartizării computerizate ( 12 Iulie 2019 )

  Elevii care au încheiat ciclul gimnazial află, astăzi, la ce liceu au fost repartizați. Peste 146.000 de elevi care au susținut Evaluarea Națională, sunt înscriși în prima etapă a repatizării computerizate. Rezultatele pot fi verificate...

 • Peste 136 de mii de absolvenți de liceu s-au prezentat la prima probă a Bacalaureatului ( 1 Iulie 2019 )

  Zi cu emoții pentru absolvenții clasei a XII-a! Probele scrise ale examenului național de Bacalaureat au început astăzi cu testul de Limba și literatura română. Peste 136.000 de candidați, 116.000 din promoția curentă și peste 19.000 din promoțiile anterioare, s-au înscris pentru a susține prima sesiune a examenului. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2