Date companie
 
 
 
 

La Stâna de Vale, ca-n poveștile de iarnă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Februarie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana 12 feb
 

Sfârșitul de săptămână a însemnat distracție în aer liber, sporturi de iarnă și bunătăți tradiționale, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor. Turiștii de toate vârstele care au ales să petreacă sfârșitul de săptămână în Stâna de Vale s-au bucurat din plin de toate acestea. Pârtiile de săniuș, schi și tubing, dar și traseul cu tiroliana, au fost pline de copii, părinți și bunici. Copiii s-au bucurat, în plus, de traseele din Parcul de Aventură "Happy Land".

VOX ”Venim la Stâna de Vale, de obicei, de două ori pe lună. Pârtiile de schi sunt destul de avantajoase, foarte bune pentru schi și pentru începători.”

VOX ”Îmi place să schiez aici. Îmi place să fiu la Stâna de Vale.”

VOX ”Zăpada este bună. Poți să schiezi ușor.”

VOX ”Am încercat toate pârtiile, sunt foarte bune. O să stau toată ziua aici, cu prietenii mei și cu profesorii care ne supraveghează.”

VOX ”Este o stațiune pentru toate anotimpurile. Am venit și vara cu plăcere și iarna. Sunt trasee foarte frumoase prin copaci, pentru copii mai mari, nu pentru micuță.”

VOX ”Îmi place zăpada și săniuța.”

După distracția în aer liber, bucatele tradiționale oferite oaspeților din țară și străinătate ai stațiunii bihorene au întregit bucuria turiștilor.


La Stâna de Vale, ca-n poveștile de iarnă

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2