Date companie
 
 
 
 

La Timisoara se desfãsoarã cel mai mare târg de slujbe din Vestul tãrii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : studenti, targ, slujbe, companii multinationale, job
 

Companiile multinationale au pus la bãtaie în Timisoara peste o sutã de locuri de muncã bine plãtite pentru studenti. Printre cele mai cãutate meserii sunt cele de programator, inginer, electronist si economist. 34 de firme de IT, comunicatii, management si transporturi au venit cu tot felul de oferte la târg, de la burse de studiu sau stagii de practicã, pânã la posturi cu norma intreaga.

VOX: "-Ce domeniu de aici de la job-shop te intereseazã cel mai mult? - Domeniul IT în general. -Vrei sã-ti faci o carierã în domeniu? -Încerc. Momentan sunt student, dar orice oportunitate e foarte bunã."

VOX: "Momentan partea de IT si mai ales multimedia, as vrea sã optez pentru apartea de webdesign!"

VOX: "As vrea sã caut un job care sã fie parte integrantã a unei firme multinationale, probabil ceva de management!"

MARIA GRAPINI, manager: "Trebuie sã vezi dacã poti sã acumulezi permanent informatie, sã înveti permanent, sã ai disponibilitate la efort, sã ai suficientã energie, e foarte important asta!"

Târgul dureazã o sãptãmânã si a ajuns la cea de-a 18-a editie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Decizia limitării gratuităților studenților la tren, aspru criticată ( 9 Februarie 2021 )

  Decizia autorităților de a limita dreptul studenților la călătoria gratuită cu trenul, aspru criticată! Liga Studenților din Iași susține că măsura luată de către Guvern pentru scăderea deficitului bugetar este scandaloasă și solicită Executivului consultări cu reprezentanții studenților. Aceștia subliniază că nu subvențiile pentru transportul studenților sunt cea mai mare problemă din bugetul țării, ci birocrația, managementul defectuos al finanțelor publice, supradimensionarea unor instituții bugetofage, intervenționismul, corupția sau pensiile speciale care nu țin cont de principiul contributivității.

 • Munca de acasă, preferată de români în pandemie ( 4 Septembrie 2020 )

  Munca de acasă, în topul preferințelor românilor! Potrivit datelor comunicate platforma de recrutare online BestJobs, în luna august, au fost înregistrate peste 100.000 de căutări de locuri de muncă pe Internet...

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Studenții au nevoie de feedback la rezultatele activităților academice ( 30 Aprilie 2020 )

  Școala online suplinește cursurile si seminariile din sălile de curs și amfiteatre la toate facultățile din țară. Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Sociologie al Facultății de Sociologie și Psihologie, a inițiat...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2