Date companie
 
 
 
 

Lacul Fundeni, groapă de gunoi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gunoaie, primar, lac, fundeni, mihaiu, curatare
 

Zona Lacului Fundeni, devenită groapa de gunoi a Bucureștiului, este programată pentru curățare. Administrația Sectorului 2 a pus la cale demararea acțiunii de neutralizare a gunoaielor din zona Lacului Fundeni, unde sunt vărsate „mașini întregi de deșeuri”.

RADU MIHAIU, primar, Sector 2 București „Am început cu lacul Plumbuita și cu insula Plumbuita, doar că la lacul Fundeni sunt strânse mult, mult, mult mai multe gunoaie. Aproape la fiecare capăt de stradă care se duce spre lac se află un depozit necontrolat de gunoaie. E clar că nu sunt doar de la cei din zonă și e clar că nu sunt doar de anul acesta, ci de zeci de ani se întâmplă lucrul acesta. Pentru că sunt atât de multe gunoaie, avem nevoie de niște echipamente specializate pentru apă.” 

IRINA CODREANU, reporter „Vedeți și dumneavoastră cum arată zona din jurul lacului Fundeni. Locul este sufocat, la propriu, de gunoaie. Astăzi, trebuia să înceapă acțiunea de curățare a zonei, dar primarul Radu Mihaiu spune că s-au ivit câteva piedici.”

RADU MIHAIU, primar, Sector 2 București „Noi nu avem drage, adică bărci, care să poată scoate acest gunoi pe mal. Am discutat, de dimineață, cu ministrul Mediului și am o promisiune că ne va sprijini, astfel încât Apele Române să ne pună la dispoziție un astfel de utilaj și să colaborăm pentru finalizarea acestui proiect. Va dura, va costa, dar cineva trebuie să o facă, cineva trebuie să curețe apa lacurilor.” « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2