Date companie
 
 
 
 

Lansare de carte a profesorului universitar Gabriel Popescu, la ”Gaudeamus”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, agricultura, gaudeamus, Popescu, carte, gabriel, cooperatie
 

Avantajele și dezavantajele agriculturii cooperatiste, și propuneri pentru dezvoltarea agriculturii românești. Toate acestea sunt cuprinse în volumul intitulat "Cooperația în agricultură, de la argument istoric la transferul de cunoaștere", semnat de Gabriel Popescu, profesor universitar la Academia de Studii Economice din București. Acesta și-a dorit ca prin cartea sa să aducă în atenție experiențele istorice în domenul cooperației din România din perioada de până la cel de-al doilea război mondial, dar și istoria recentă din perioada totalitară. Profesorul Gabriel Popescu analizează în cartea sa și soarta gospodăriei țărănești în context european. Totodată, autorul identifică punctele de forță care pot mobiliza energiile în direcția dezvoltării agriculturii.

GABRIEL POPESCU, prof. dr. univ., Academia de Studii Economice "Agricultura este o ramură a resurselor. Noi trăim într-o perioadă în care industrialismul dă tonul dezvoltării, dă resursele și energiile creatoare. Partea esențială a resurselor vin din agricultură. În această ecuație văd rolul și importanța agriculturii."

Gabriel Popescu este doctor în economie și este cercetător în domeniul economiei agrare si al politicilor agricole europene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2