Date companie
 
 
 
 

Lansare de carte marca Răsvan Popescu, la Gaudeamus

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, oameni, gaudeamus, volum, Popescu, carte, rasvan, conteaza
 

Societatea globală, văzută prin ochii unor "oameni mărunți"! Este subiectul romanului "Oameni care nu contează", cel mai nou volum semnat de Răsvan Popescu și lansat la Târgul de carte Gaudeamus. Scriitor, jurnalist, scenarist de film și vicepreședinte al Consiliului Național al Audiovizualului, Răsvan Popescu le propune cititorilor un roman al vocilor ce-și caută cu nerăbdare locul într-o lume din ce în ce mai lipsită de coerență.

RĂSVAN POPESCU, scriitor "Vorbesc despre oameni, în ce măsură ei contează."

Cartea a fost prezentată de scriitorul și jurnalistul Cristian Teodorescu, care îi prevede romanului un viitor strălucit.
 
CRISTIAN TEODORESCU, jurnalist "E scris cu talent, cu vivacitatea scenaristului care e Răsvan Popescu. Îndrăznesc să fac un pronostic că se va face un film interesant."

Răsvan Popescu a fost secretar de stat, șef al Departamentului de Informații Publice și purtător de cuvânt al Guvernului în anii 1998 - 1999, apoi, în 1999 - 2000, consilier de stat și purtător de cuvânt al președintelui Emil Constantinescu. Printre volumele publicate de Răsvan Popescu se numără "Subomul", "Prea târziu", "Purtătorul de cuvânt" și "Femeia visurilor". Cartea "Prea târziu" a fost publicată și în versiunea italiană, în 2010.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2