Peste 60.000 de elevi doljeni nu vor mai beneficia de programul guvernamental "Cornul și laptele" până în luna martie, din cauza rezilierii contractelor cu furnizorii, care le-au oferit copiilor produse stricate. Consiliul Județean a luat această decizie, în urma reclamațiilor depuse de părinții copiilor cu toxi-infecție alimentară.
VOX mama: "Era acru din școală, nici nu l-au mai luat. Deci era acru și doamnele nici nu l-au mai dat. N-avea sens. –Vi se pare normal să primească copilul lapte acru? -Nu, bineînțeles."
VOX: “-V-a spus fetița că e laptele acru? -Și că e acru, și că are un gust ciudat, și că e foarte prost.”
CAMELIA BUZATU, director Scoala "Gheorghe Titeica": "Am avut numeroase sesizări de la părinți, avem chiar niște liste semnate de la diverse clase și am numeroși părinți și bunici, care au făcut sesizări la Protecția Consumatorilor. Au reclamat calitatea laptelui și a cornului. -Au avut probleme de sănătate? -Da, s-au plâns de dureri de burtică.”
Președintele Consiliului Județean Dolj a declarat că înainte să ia decizia rezilierii contractului, s-a întâlnit cu reprezentanții producătorului de lactate din Pitești, iar aceștia au lăsat de înțeles că problemele vor fi remediate
ION PRIOTEASA, presedinte C.J. Dolj: "Au apărut tot felul de deficiențe în legătură cu laptele în mod special. Ambalaj necorespunzător, termen de valabilitate depășit, întârzieri în aprovizionare. Am stat de vorbă cu ei, am făcut un proces verbal."
Consiliul Județean spune că elevii vor primi din nou lapte și corn, cel mai probabil la începutul lunii martie, pentru că trebuie să organizeze o nouă licitație.
A 28-a ediție a Concursului Național de Comunicări Științifice ale elevilor din învățământul liceal, la disciplina Geografie, este în desfășurare, la Colegiul Tehnologic ”Viaceslav Harnaj” din București. Anul acesta, la concurs participă 105 liceeni, din...
Final de an școlar cu bucurie și emoție, la Școala Gimnazială nr. 59 din București! Elevii au fost răsplătiți pentru eforturile depuse pe parcursul anului școlar, fiind premiați în cadrul unei festivități organizate de conducerea școlii.
"Un copac, o șansă la un viitor mai verde"! Asociația "Butoiașul cu Zâmbete a lansat un un proiect de responsabilitate socială corporativă prin care pomii și copacii vor prinde rădăcini în curțile școlilor din România.
Festival-concurs dedicat muzicii, organizat de Școala Atlas, sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenților din București! La festivalul-concurs ”Festum Primavaere”, s-au înscris peste 300 de elevi de la școlile din Capitală, la secțiunile incluse în program.
La ora actuală, aproape o treime dintre școlile din România au catalog electronic, a declarat ministrul Educației, Daniel David. Ministerul Educației definitivează un proiect, astfel încât, catalogul electronic să fie implementat...
Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019