Date companie
 
 
 
 

Lauri pentru autorul romanului ”În torent”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Carte Rasvan Popescu
 

Lansare memorabilă de carte, la Iași! Romanul-fenomen ”În torent”, al scriitorului Răsvan Popescu, a primit, cu prilejul lansării la Iași a volumului, premiul Editurii Cartea Românească Educațional pentru proză. Personajul principal al cărții este chiar autorul, care a lucrat timp de doi ani la acest volum.

RĂSVAN POPESCU, scriitor ”E o carte scrisă la limita între biografie și scris, între realitate și ficțiune. Este un fel de țesătură între anumite momente din viața mea și modul în care, ulterior, au ajuns acestea să fie transfigurate pe hârtie sau pe peliculă. (...) Dar, veți regăsi aici în carte și oamenii cu care eu am lucrat la aceste povești.”

VASILE BURLUI, președinte, Editura Cartea Românească Educațional ”Am să și înmânez autorului placheta cu premiul pentru literatură, care se acordă, așa cum vedeți, domnului Răsvan Popescu, pentru cartea ”În torent” și pentru multe alte isprăvi pe care le-a realizat în domeniul cinematografiei, în domeniul literaturii și în alte domenii.”

În viziunea președintelui filialei Iași a Uniunii Scriitorilor din România, Cassian Maria Spiridon, structura volumului este un continuu joc de puzzle între personaje și acțiuni.

CASSIAN MARIA SPIRIDON, președinte, Uniunea Scriitorilor din România, filiala Iași ”Este și biografia autorului, dar și biografia personajelor și toate personajele din roman sunt extrem de pregnante, le poți reține și nu ai cum să le confunzi.”

Răsvan Popescu este membru al Uniunii Scriitorilor din România și al Uniunii Cineaștilor. A publicat până în prezent mai multe volume de proză, poezie sau memorialistică și a scris șapte scenarii de film.


Lauri pentru autorul romanului ”În torent”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2