Date companie
 
 
 
 

Legea dării în plată, promulgată de președintele Iohannis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plata, conturi, bucuresti, partide, legea, campanie, electorala, promulgat, silit, executate, iohannis, darii, viza
 

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea dării în plată! Șeful statului a constatat că Executivul a ținut cont de observațiile sale și a decis să promulge actul normativ. Legea nu se va aplica programului Prima Casă, în schimb se va aplica și celor care sunt în proces de executare silită. Plafonul creditelor care intră sub incidența acestui act normativ a fost majorat de la 150.000 la 250.000 de euro.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Această lege a ajuns inițial la mine și am retrimis-o în Parlament cu câteva observații. La momentul respectiv, după părerea mea legea nu a fost foarte bine elaborată. Parlamentul a luat în considerare aceste observații pe care le-am trimis, a modificat legea corespunzător și mi-a retrimis legea în forma nouă și consider că legea care a ajuns acum în formă la promulgare este în regulă. În consecință, am promulgat această lege și, astăzi, va fi publicată în Monitorul Oficial."

Și legea prin care conturile partidelor nu puteau fi executate silit pe perioada campaniei electoralea fost promulgată de președinte. Klaus Iohannis a făcut și un anunț surpriză: la alegerile locale va vota la București, nu la Sibiu!

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Un lucru care ține mai mult de mine, cred ca e bine să știe că mi-am făcut viza pe București, adică voi vota la alegerile locale aici, pentru primar general și de sector și pentru consilier general și de sector. Mi s-a parut corect așa și, în consecință, voi fi mai interesat de felul în care se face campanie electorală pentru București."

Întrebat unde va petrece sărbătorile pascale, Klaus Iohannis a spus că "în esență, acasă".
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înainte de valul patru ( 4 August 2021 )

  Klaus Iohannis susține că nu acceptă discriminări în privința românilor nevaccinați! Șeful statului a declarat, în cadrul unei vizite efectuate în Parcul Natural Comana, că pandemia nu poate fi învinsă prin discriminare, ci prin vaccinare.

 • Șofer agresat în trafic, în București ( 21 Iunie 2021 )

  Grav incident în trafic, în Capitală! Doi tineri au blocat o mașină și au distrus-o, chiar în mijlocul străzii. Agresorii, un bărbat și o femeie, lovesc automobilul cu picioarele și cu o crosă...

 • Festivitate de absolvire a elevilor de-a VIII-a, la Liceul Teoretic Național din București ( 12 Iunie 2021 )

  Momente emoționate, pentru absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Liceului Teoretic Național din București! La festivitatea de absolvire au participat elevi, cadre didactice, dar și părinții adolescenților...

 • Percheziție la sediul unui radio pirat, în București ( 12 Iunie 2021 )

  Intervenție în forță a mascaților, la sediul unui post de radio pirat din București! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 au efectuat o percheziție domiciliară...

 • Festivitate de absolvire a clasei a VIII-a, la Școala Gimnazială nr. 59 din București ( 11 Iunie 2021 )

  A răsunat ultimul clopoțel pentru elevii claselor a VIII-a, după un an dificil marcat de pandemia de coronavirus! Printre cei care au spus bun rămas gimnaziului s-au numărat și elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din Capitală.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2