Date companie
 
 
 
 

Legea junglei, in relatia dintre o firma si o gradinita din judetul Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, firma, instalatie, termica, gradinita, undesti
 

Suparati din cauza ca nu au reusit sa obtina banii pe montajul unei instalatii pe care au livrat-o unei gradinite din localitatea Undesti, judetul Suceava, reprezentantii firmei care a livrat componentele si-a trimis muncitorii ca sa le recupereze. Oamenii, care se aflau în zonã, au alertat Politia si Primãria. Angajatii firmei, care apucasera sa ia cateva componente, au fost prinsi.

AMBIANTÃ: "Au fost taiate cu flexul, au taiat cu flexul!"

Tevile, boilerul si cosul de evacuare a fumului au fost scoase din grãdinita din Udesti, chiar in momentul in care muncitori angajati de Primãrie veniserã sã le monteze.

VOX: "Erau cu macaraua, cosul îl gelau, altii, câtiva luau tevi dinãuntru!"

Primarul spune cã firma care adusese instalatia a mai cerut bani pentru montaj si, din cauza ca a primit un refuza, s-a gandit ca ar fi mai bine sa-si recupereze instalatia.

VIOREL BOTEZATU primar, Undesti, jud. Suceava "A fost o urmãrire ca-n filme! Aproape ca-n filme, nu e dorit nimanui, sunt lucruri rusinoase ce se întampla la noi!"

Reprezentantii firmei sunt, acum, cercetati de oamenii legii.

PETRICÃ BÂRLEANU sef de post, Undesti, jud. Suceava "Sunt bunurile recuperate de la gradinita din Udesti, reclamatia a fost fãcutã de Primãrie."

Primarul a chemat acum o altã firmã, ca sã monteze instalatia termica pentru gradinita.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Greenpeace susține că se fac defrișări ilegale, în Bucovina ( 8 August 2019 )

  Dezastru în pădurile românești! Potrivit estimărilor făcute de voluntarii de la Greenpeace, România pierde trei hectare de pădure pe oră, iar Bucovina a devenit următoarea țintă a defrișărilor ilegale. Imaginile surprinse de reprezentanții...

 • Un polițist din Suceava s-a împușcat în cap ( 6 August 2019 )

  Un polițist a fost găsit împușcat în cap, în apropierea unui cimitir! Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani s-a împușcat în cap, ieri, cu pistolul din dotare, în mașina personală, pe un deal de la marginea orașului Suceava.

 • Act de vandalism asupra statuii lui Ștefan cel Mare, la Suceava ( 28 Iunie 2019 )

  Act de vandalism asupra statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare din Suceava! Imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere și postate pe Facebook de viceprimarul municipiului, Lucian Harșovschi. În imagini, se observă...

 • Hora Bucovinei, la Bucșoaia ( 20 Mai 2019 )

  Joc și voie bună în inima Bucovinei! Zeci de mii de oameni au luat parte la sărbătoarea "Hora Bucovinei", organizată în localitatea Bucșoaia, din județul Suceava. Evenimentul care a devenit o tradiție în rândul bucovinenilor...

 • Cei mici au sărbătorit Ziua Europei și Ziua Regalității ( 10 Mai 2019 )

  Zi de sărbătoare la Grădinița Nr 170 din sectorul 6 al capitalei. Cadrele didactice, copiii și părinții au organizat mai multe acțiuni dedicate zilei Europei si zilei Regalitatii. Festivalul "Unitate în diversitate" vrea sa promoveze interculturalitatea și sa sarbatoareasca valorile europene. Fiecare grupa a pregatit momente artistice și obiceiuri din câte o țară europeană. Vizitatorii au fost intâmpinați cu paine și cu sare după obiceiurile noastre tradiționale.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2