Date companie
 
 
 
 

Legea salarizării unitare, explicată de Liviu Dragnea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : presedinte, profesori, medici, legea, dragnea, salarizarii, unitare
 

Proiectul Legii salarizării unitare este finalizat și va fi semnat de liderii social-democrați, în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, care va avea loc joi, la Sinaia. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, la un post de televiziune. Acesta a precizat că promovarea proiectului ca inițiativă parlamentară se face pentru accelerarea procedurii de adoptare.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD "Se mai discută despre raportul salarial. Între cel mai mic salariu și cel mai mare din România. Acum e 1/15. Noi am hotărât să fie 1/12. 1 înseamnă salariu minim pe economie, 12 înseamnă președintele României."

Dragnea a anunțat care vor fi creșterile de care vor avea parte angajații din sănătate și din învățământ.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD "Ce am spus în campanie? 1.200 de euro pentru medic rezident anul 1. Ce este prevăzut în lege? 1.266 de euro. Asta, de la 1 ianuarie 2018. În educație! Noi am spus așa că mărim la 1 ianuarie cu 805. Tot. Tot ceea ce înseamnă personal didactic."

Liderul social-democrat a anunțat și care va fi salariul lui Klaus Iohannis.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD "Dacă discutăm de un principiu, președintele trebuie să aibă cel mai mare salariu."

Proiectul Legii salarizării unitare va fi depus în Parlament la finalul acestei săptămâni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Dan Barna, ales reales președinte al USR ( 6 Septembrie 2019 )

  Dan Barna, ales președinte al Uniunii Salvați România, pentru un nou mandat! În cadrul scrutinului intern, care s-a desfăsurat online în perioada 1 - 5 septembrie, au votat peste 9.300 membri ai formațiunii. 65,7% dintre ei au...

 • Caz confirmat de îmbolnăvire provocată de West Nile, la Galați ( 19 Iulie 2019 )

  A fost confirmata prima infecție cu virusul West Nile din acest sezon, în cazul unui bărbat din Galați. Specialiștii Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile recomandă populației să evite expunerea la țânțari.

 • ”Legea recunoștinței”, retrasă de inițiatori ( 9 Iulie 2019 )

  ”Legea recunoștinței” între generații, inițiată de peste 70 parlamentari PSD și care-i obliga pe copii să-și întrețină părinții, la bătrânețe, a fost retrasă. La solicitarea unuia dintre inițiatori, deputatui PSD, Dumitru Gherman, Biroul Permanent...

 • Legea pensiilor, promulgată de președintele Klaus Iohannis ( 8 Iulie 2019 )

  Noua lege a pensiilor a fost promulgată! Președintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul de promulgare a legii privind sistemul public de pensii, după ce Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for decizional, textul...

 • Circa 300 de persoane au necesitat îngrijiri medicale la Neversea ( 5 Iulie 2019 )

  Bilanț nefast după prima noapte de distracție! Peste 200 de adulți și 75 de minori prezenți pe litoral, la festivalul Neversea, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia s-au prezentat la punctele de prim ajutor amplasate pe plajă, cu diferite afecțiuni. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2