Date companie
 
 
 
 

Legea salarizării unitare, explicată de Liviu Dragnea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : presedinte, profesori, medici, legea, dragnea, salarizarii, unitare
 

Proiectul Legii salarizării unitare este finalizat și va fi semnat de liderii social-democrați, în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, care va avea loc joi, la Sinaia. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, la un post de televiziune. Acesta a precizat că promovarea proiectului ca inițiativă parlamentară se face pentru accelerarea procedurii de adoptare.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD "Se mai discută despre raportul salarial. Între cel mai mic salariu și cel mai mare din România. Acum e 1/15. Noi am hotărât să fie 1/12. 1 înseamnă salariu minim pe economie, 12 înseamnă președintele României."

Dragnea a anunțat care vor fi creșterile de care vor avea parte angajații din sănătate și din învățământ.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD "Ce am spus în campanie? 1.200 de euro pentru medic rezident anul 1. Ce este prevăzut în lege? 1.266 de euro. Asta, de la 1 ianuarie 2018. În educație! Noi am spus așa că mărim la 1 ianuarie cu 805. Tot. Tot ceea ce înseamnă personal didactic."

Liderul social-democrat a anunțat și care va fi salariul lui Klaus Iohannis.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD "Dacă discutăm de un principiu, președintele trebuie să aibă cel mai mare salariu."

Proiectul Legii salarizării unitare va fi depus în Parlament la finalul acestei săptămâni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Polița RCA, acceptată și pe format digital ( 27 August 2020 )

  Adio amenzi pentru lipsa RCA, în original, pe suport de hârtie.Începând de săptămâna viitoare șoferii vor putea prezenta politiștilor, la un eventual control în trafic, "polița de asigurare RCA pe suport hârtie...

 • Liviu Dragnea rămâne în închisoare ( 21 August 2020 )

  Cererea de eliberare din închisoare a fost respinsă

 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 • Cantitate mare de apă, donată Spitalului „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea ( 13 August 2020 )

  Solidaritatea este cel mai bun medicament în aceste vremuri de pandemie, iar companiile care au donat și donează spitalelor cele de trebuință ne ajută să respirăm mai liniștiți! Încă din primul moment...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2