Date companie
 
 
 
 

Liceenii din Bucuresti, implicati in proiectul "My Europe"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proiect, elevi, liceu, europe, colegiul, cosbuc, sava
 

Europa văzută prin ochii tinerilor! Așa poate fi descris un nou proiect european, intitulat "My Europe", dedicat elevilor de liceu din București. Tinerii de la Colegiul Național George Coșbuc și Sfântu Sava au învățat cum să-și exprime într-o manieră corectă viziunea despre Europa, privind viitorul politic și economic al continentului.

VOX "Eu am considerat că viitorul constă în capacitatea lumii de a se schimba, de a face față la toate lucrurile care se întâmplă, de a se adapta pentru fiecare situație."

CARINA FEUERRIEGEL, coordonator de proiect "Noi organizam seminarii in toata Europa, în 29 de țări europene și adunam studenți, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, împreună cu economiști, jurnaliști."

Unii dintre aceștia ne-au mărturisit de ce au ales să se înscrie în acest proiect.

VOX "E cu totul o altă lume și avem de învățat pentru că te învață altfel într-o asemenea lume și înveți să te exprimi altfel."

VOX "Înțeleg mai bine ce înseamnă să fii cetățean al Uniunii Europene și înțelege oportunități, ce șanse am prin faptul că sunt cetățean al Uniunii Europene."

Proiectul "My Europe" este o inițiativă a Institutului de Cultură Corporativă din Germania. Lansarea oficială a proiectului a avut loc pe data de 6 septembrie, la Parlamentul European.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2