Date companie
 
 
 
 

Licitație umanitară, la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, licitatie, craciun, brazi, nevoiasi, umanitar, designeri
 

Gesturi de suflet, la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun, destinat strângerii de fonduri pentru copiii nevoiași! Vedetele din showbiz și oamenii de afaceri au licitat, vineri seară, pentru cei 27 de brazi realizați de cei mai cunoscuți designeri, printre care s-au numărat Doina Levintza, Iris Șerban sau Cristian Samfira. Cu toții au folosit materiale scumpe sau globuri de porțelan pictate manual.

GABRIELA ALEXANDRESCU, președinte, Organizația "Salvați Copiii" "Fondurile vor ajunge la educația copiilor. Sunt copii care provin din familii greu încercate."

IRIS ȘERBAN, designer vestimentar "Am pornit de la flori, am încercat să fac ceva care să mă reprezinte. L-am lucrat cu gingășie și cu mult drag pentru copii."

CRISTIAN SAMFIRA, designer vestimentar "E un brad pentru oamenii care știu să vadă frumosul dincolo de frumosul ăsta aparent și cu care majoritatea oamenilor sunt obișnuiți. Exact la acești oameni superficiali m-am gândit, care nu știu să aprecieze, nu știu să vadă sau să audă strigătul de ajutor al unui copil!"

MALVINA CSERVENSKI, prezentator TV "Brăduțul meu este sub formă de bijuterie, cu un lanț de 1 metru, un pandantiv sub formă de ban, iar bradul este încrustat cu 12 diamante. M-au inspirat magia și bucuria lunii decembrie."

În cele unsprezece ediții anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun, au fost strânse peste 2,4 milioane de euro, bani ce au ajuns la 16.200 de copii nevoiași.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2