Date companie
 
 
 
 

Liderul sindical Marica il acuza pe seful statului ca sta la masa cu infractorii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, vama, cotroceni, infractori, acuzatii, marica, sedlex, ungureanu
 

Acuzații grave la adresa șefului statului. Liderul Sed Lex, Vasile Marica îl acuză pe președintele Traian Băsescu că stă la masă la infractorii. Sindicalistul susține că liderul de la Cotroceni ar fi "negociat" cu fostul șef de vamă, Marius Ungureanu, denigrarea sa. Ungureanu este cel care l-a acuzat pe Marica de luare de mită.

VASILE MARICA, presedinte, SedLex "Aceast infractor de drept comun, Marius Ungureanu, care este cunoscut consumator de droguri, a purtat negocieri cu Presedintia în perioada. Acest individ s-a lãudat cã l-a înregistrat pe presedintele României în discutia cu el si cã e santajabil în acest moment. Eram pregãtit sã mã suspend din functie, dar când am înteles ce se întâmplã am hotãrât sã lupt. Si lupt în numele cetãteanului Marica si vã mai spun cã acea tablã de sah a fost construitã la Cotroceni, de Lãzãroiu! În numele cetãteanului Marica îi cer demisia presedintelui!"

În replică, Administrația Prezidențială respinge toate acuzațiile aduse de liderul Sed Lex.

prin telefon: VALERIU TURCAN, purtãtor de cuvânt al Presedintiei "Afirmatiile domnului Marica sunt minciuni! Existã doar în mintea sa! Are un comportament mizerabil! Sã acuzi când esti acuzat e o tehnicã care tine de crima organizatã! Pentru institutia prezidentialã, domnul Marica nu a reprezentat vreun interes. Afirmatiile sunt minciuni! Nu a fost o asemenea întâlnire! Nu a prezentat niciun document!"

La începutul săptămânii, președintele Băsescu a declarat, într-un interviu că se teme că regina, în scandalul din vămi, se află printre liderii sindicali.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2