Date companie
 
 
 
 

Lipsă de anesteziști, la Spitalul Municipal din Dej

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spitalul, dej, anestezisti
 

Situație disperată la Spitalul Municipal din Dej, unde nu există decât un singur anestezist! Medicul vine în fiecare zi de la câțiva kilometri și este nevoit să facă lunar zeci de gărzi și ore suplimentare. Conducerea spitalului a reușit să deblocheze încă un post la începutul acestui an și l-a scos la concurs de două ori. Fără succes, însă, pentru că nici un candidat nu s-a prezentat.

ANTONELA NICOARĂ, director adjunct, Spitalul Municipal Dej "Contactăm toți rezidenții de an mare și sperãm sã vinã pânã la urmã cineva. Secția de Terapie Intensivã este recent renovatã capital. Condițiile sunt deosebit de bune."

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj spun că nu pot face nimic pentru a rezolva problema.

DORINA DUMA, director, D.S.P. Cluj "Există o deficențã de medici în aceastã specialitate. Porțile sunt deschise și în centrele universitare. O parte dintre ei aleg sã lucreze în strãinãtate."

Conducerea spitalului este hotărâtă să scoată pentru a treia oară la concurs postul de anestezist. Astfel, reprezentanții unității sanitare speră să recruteze un medic cu această specializare direct de pe băncile școlii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2