Date companie
 
 
 
 

Liviu Dragnea a anunțat cã relația dintre PSD și PNL s-a detensionat un pic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, ponta, pnl, antonescu, USL, dragnea, relatia, detensionat
 

Relația din interiorul USL s-a detensionat "un pic"! Cel puțin așa a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, după prima ședință a liderilor, în urma seriei de atacuri reciproce din sânul Uniunii Social Liberale, lansate în ultimele săptămâni.

LIVIU DRAGNEA, presedinte executiv PSD "- După discuția de azi, din USL, considerați că s-a detensionat un pic relația sau e la fel de încordată? - S-a detensionat un pic. - Doar un pic? - Da!"

Că s-a detensionat doar un pic, s-a văzut și în reacția președintelui PNL, Crin Antonescu, care nu s-a putut abține sã nu-l atace pe Ilie Sârbu, pentru care, susține el, guvernarea înseamnã ciolan.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "- Domnul Ponta spunea că nu vă face bine și că scădeți în sondaje, dând în Guvern și în premier. - Nu știu ce sondaje a vazut domnul Ponta! Ultimele 2 sondaje, pe care le-am vazut eu, nu aratau acest lucru, dar asta are mai puțină importanță. Nu tot ceea ce facem, facem cu gândul numai la sondaje. Dacă, pentru unii, guvernarea înseamnă ciolan, - de exemplu, pentru domnul Sarbu-, pentru mine nu înseamnă ciolan. Adică sunt niște mici nepotriviri."

VICTOR PONTA, președinte PSD "- Este sedința USL, aceea de care vorbea domnul Dragnea, în care veți decide dacă mergeți mai departe? - Nu, merge mai departe, ce sa mai transam! - Antonescu spunea că, în USL, e ca în marile iubiri! În fiecare zi, o luați de la capăt. Azi o luați, iar, de la capăt? - Eu nu m-am oprit niciodată din a-mi face treaba, ca premier al USl, și nici nu mă voi opri, cât voi fi premier."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru conducerea PNL ( 30 Mai 2021 )

  Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura la șefia PNL. El consideră că partidul, pe care l-a susținut dintotdeauna și în care are mare încredere, are nevoie de o conducere care să vină cu noi idei de guvernare.

 • Ludovic Orban nu exclude o candidatură la președinția României ( 22 Mai 2021 )

  Ludovic Orban se gândește la fotoliul de la Cotroceni! Președintele PNL a declarat că nu exclude posibilitatea de a candida la președinția României.

 • România, fruntașă la risipa de alimente ( 10 Martie 2021 )

  România are un nivel scăzut de trai, comparativ cu alte state europene, dar, în mod surprinzător, se situează printre țările fruntașe la risipa de hrană. Totuși, românii au devenit conștienți de această risipă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2