Date companie
 
 
 
 

Liviu Dragnea, audiat la D.N.A.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, dosar, fals, lider, DNA, angajate, consiliul, judetean, sociala, serviciu, abuz, organizatie, directia, teleorman, intelectual, dragnea, bombonica
 

Dragnea, la D.N.A.! Liderul PSD s-a prezentat, în această dimineață, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat pentru instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual, cauză în care este cercetată și fosta lui soție, Bombonica Prodana. Președintele PSD a fost înștiințat, cu această ocazie, că a fost pusă în mișcare acțiunea penală în dosarul cu pricina. Dragnea nu a făcut declarații în momentul în care a ajuns, precizând doar că prezența lui la D.N.A. este "un cadou pentru cineva". Liviu Dragnea declarase, anterior, într-o emisiune, că rezultatele bune obtinute la alegerile locale de partidul pe care- l conduce deranjează și că se așteaptă ca în zilele urmatoare să fie citat la D.N.A..

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD ”Vă așteptați, domnule Dragnea, să primiți vreun semnal? - Bineînțeles! - Detaliați puțin. - E grav! Nu am ce să detaliez. Zilele următoare o să vedem. Las să se înțeleagă ceea ce am spus mai devreme, că sigur voi fi chemat la D.N.A..”

Liderul PSD crede ca șeful statului ar avea legatura cu drumul sau la DNA.

LIVIU DRAGNEA, președinte PSD ”Pot sa ma gandesc si la mine, poate sentinta mea a fost influentata si de presedinte? Intreb!”

După audierile de astăzi, președintele PSD a precizat că "e o regie frumoasă, chiar astăzi de ziua președintelui Iohannis". Potrivit procurorilor, "în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al organizației județene a PSD, cu intenție, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții. În realitate cele două persoane și-au desfășurat activitatea la sediul organizației județene Teleorman a PSD, iar Dragnea știa de acest lucru. Procurorii anticorupție precizează că persoanele angajate formal au primit în total peste 91.000 de lei, precum și operarea în carnetul de muncă a vechimii corespunzătoare. În aceeași cauză este cercetată pentru abuz în servicu și fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, faptă pe care ar fi comis-o în perioada în care ocupa funcția de șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Alături de Bombonica Prodana mai sunt cercetate câteva persoane pentru abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2