Date companie
 
 
 
 

Liviu Dragnea le cere prefecților și primarilor să se ocupe de drumurile publice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drumuri, ninsori, primari, prefecti, publice, stroe, dragnea
 

Poleiul, ceața și zăpada vor continua să creeze probleme pe drumurile publice, avertizează Administrația Națională de Meteorologie, potrivit căreia, în jurul datei de 18 ianuarie, ne vom confrunta cu ninsori abundente. În aceste condiții, vicepremierul Liviu Dragnea le-a cerut prefecților și primarilor să colaboreze pentru a preveni orice situație de urgență.

ION SANDU, director, A.N.M. "În această noapte, temperaturi negative, cu minime în depresiuni de minus 18 grade. Asta înseamnă că drumurile umede, ne așteptăm ca, dimineață, să fie înghețate."

LIVIU DRAGNEA, vicepremier "Să fie pregătiți ca, atunci când apare poleiul, înainte ca oamenii să iasă la treabă, să circule cu mașinile pe străzi, să intervină mâine-noapte. Dorim să nu mai avem situații în care autoritățile nu comunică între ele, nu colaborează. Mă refer la autoritățile din plan județean."

RADU STROE, ministru de Interne "Vă rog mult, în mod preventiv, în punctele cheie ale orașului, să temperați avântul conducătorilor auto, care după ce derapează, nu mai poate fi făcut nimic."

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, operațiunile din porturile de la Marea Neagră au fost sistate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • Peste 300 de utilaje de deszăpezire au intervenit în București ( 12 Februarie 2021 )

  Iarna și-a reintrat în drepturi, în majoritatea regiunilor din țară! În Capitală, peste 300 de utilaje de deszăpezire și peste 400 de lucrători au intervenit în cele șase sectoare, pentru a împrăștia material antiderapant și pentru a elibera carosabilul de zăpada depusă. Cele mai multe utilaje, 76, au acționat în Sectorul 6 al Capitalei, iar cei mai mulți lucrători, 171, în Sectorul 1. La nivel național, drumarii au intervenit cu circa 1.200 de utilaje și au împrăștiat aproape 10.000 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale și pe autostrăzi, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 • Liviu Dragnea rămâne în închisoare ( 21 August 2020 )

  Cererea de eliberare din închisoare a fost respinsă

 • Liviu Dragnea rămâne după gratii ( 9 Iunie 2020 )

  O nouă cerere, o nouă respingere! Tribunalul București a respins ca nefondată, cererea prin care care fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat din închisoare, pe motiv ca este deținut ilegal.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2