Date companie
 
 
 
 

Liviu Dragnea rămâne după gratii, în urma deciziei Instanței Supreme

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : anulare, instanta, recurs, inchisoare, contestatie, condamnare, casatie, suprema, dragnea
 

Liviu Dragnea rămâne după gratii! Magistrații Instanței Supreme au hotărât să respingă ca inadmisibilă contestația în anulare formulată de Liviu Dragnea în dosarul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, în care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Decizia este definitivă. Fostul lider al social-democraților a beneficiat de această cale extraordinară de atac după motivarea Curții Constituționale pe completele specializate de la Instanța Supremă. Liviu Dragnea a fost adus în cătușe de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casație și Justiție. Avocata acestuia, Flavia Teodosiu a cerut ca procesul să se judece în camera de consiliu. Instanța a fost de acord cu solicitarea avocatei, așa că jurnaliștii nu au avut acces în sala de judecată. Liviu Dragnea a fost dus înapoi la penitenciar, după aproximativ o oră. 
„Îmi pare rău, nu pot să vorbesc” le-a spus Dragnea jurnaliștilor care l-au așteptat la ieșirea din sediul Înaltei Curți.

BIANCA ROTARU, reporter ”Magistrații au de analizat și o altă cale extraordinară de atac folosită de Liviu Dragnea în speranța că va scăpa de pedeapsă: recursul în casație! Instanța a stabilit data de 14 ianuarie 2020 ca termen pentru judecarea pe fond a acestui proces.”

În același dosar au depus contestații în anulare Olguța Șefu, fost director executiv adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, și Floarea Alesu, fostul director executiv al aceleiași direcții. În ambele cazuri, instanța a decis respingerea contestațiilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2