Date companie
 
 
 
 

Liviu Dragnea, urmărit penal în dosarul referendumului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : general, procurori, DNA, parchetul, dosarul, referendum, penal, urmarit, dragnea, manoloiu, cabulea
 

Liviu Dragnea, urmărit penal în dosarul referendumului. Secretarul general al PSD este acuzat cã și-a folosit influența politicã pentru a obține foloase, la referendumul din 29 iulie. Potrivit procurorilor DNA, el ar fi convins mai mulți primari din județul Teleorman să includă nume fictive, pe listele de la referendum.

LIVIU DRAGNEA, președinte, C.J. Teleorman "- Eu am condus o campanie în mod legal și corect. Și eu am fost la vot și poate și dumneavoastră ați fost la vot. Doamne fereste, să nu vă cheme și pe dumneavoastră! - În ce calitate ați fost citat? - Liviu Dragnea."

Tot în dosarul referendumului, sunt urmăriți penal, șeful de la Direcția de Evidențã a Populației, Constantin Manoloiu și secretarul de stat din M.A.I., Ioan Căbulea. Ei au fost audiația la Parchetul General.

CONSTANTIN MANOLOIU, director, Direcția de Evidență a Populației "- Situația de fapt a demonstrat că ceea ce am spus eu anterior este o realitate obiectivă. - Va mai fi nevoie să mai fiți audiat? - Nu știu, dacă aș face eu ancheta, v-aș spune cu plăcere. "

IOAN CĂBULEA, secretar de stat, M.A.I. "- M-au chemat pentru a face precizãri suplimentare. - Ați adus acte, dovezi noi? - Foarte multe dovezi pentru a-mi proba nevinovăția."

Potrivit procurorilor, cei doi au semnat adrese transmise către Curtea Constituțională, prin care nu-și asumau numărul de alegători de pe listele electorale permanente, pentru referendumul privind demiterea președintelui Traian Băsescu. În același dosar a fost audiat ca martor și fostul ministru de Interne, Ioan Rus, care și-a dat demisia de la conducerea instituției după momentul referendumului, odată cu Victor Paul Dobre, ministru delegat pentru Administrație. Parchetul General a deschis, până acum, peste 500 de dosare penale pentru posibile fraude la referendumul din 29 iulie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2