Date companie
 
 
 
 

Liviu Dragnea vrea să fie eliberat ”de îndată” din închisoare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, pretul, inalta, curte, dragnea, compromis, indata
 

Liviu Dragnea s-a prezentat, în această dimineață, la Instanța Supremă, în speranța că-i va convinge pe judecători să îl elibereze. Anterior, fostul președinte al PSD a depus o contestație la executarea pedepsei. În a treia cerere depusă la Înalta Curte de Casație și Justiție, Liviu Dragnea solicită eliberarea sa „de îndată”. El susține că are dreptul la un proces echitabil, că stă nevinovat, de opt luni, la inchisoare și că nu a fost judecat de un co,plet constituit legal.

TORA APETRII, reporter "Aflat în boxa acuzaților, condamnatul a afirmat că în presa s-a spus ca încearcă să iasă cu orice preț din închisoare. Dacă ar fi vrut, putea să platească un preț pentru a fi eliberat, dar nu a vrut compromisuri, a precizat Liviu Dragnea. La ieșirea din sala de judecată, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună în legătură acest preț, Dragnea a afirmat:"

AMBIANȚĂ „Prețul era România!”.

O cerere similară de eliberare a fost depusă și la Tribunalul București, unde Dragnea a recuzat, miercuri, judecătorul cauzei. Cererea a fost, însă, respinsă, iar instanța a stabilit următorul termen pe 12 februarie. Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială Teleorman.


Liviu Dragnea vrea să fie eliberat ”de îndată” din închisoare

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2