Date companie
 
 
 
 

Localități pregătite de carantină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, carantina, clinceni, Berceni, coronavirus
 

Orașul Constanța intră în carantină din weekend, după ce a ajuns la o rată de infectare cu SARS CoV-2 de 8,78 la mia de locuitori. Decizia de carantinare a fost adoptată joi, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și transmisă spre aprobare șefului D.S.U., Raed Arafat. În județul Constanța, rata de infectare cu noul coronavirus este de 5.81 la mia de locuitori. mai scăzută față de cea înregistrată în municipiul reședință de județ. Totodată, comunele Berceni și Clinceni din județul Ilfov, cu o rată de infectare de 10,11 la mia de locuitori, respectiv 10,03 la mia de locuitori, vor intra în carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile, începând din această seară, de la ora 22:00. Potrivit reglementărilor legale în vigoare, în localitatea aflată în carantină se poate circula în afara locuinței doar în baza declarației pe proprie răspundere sau a adeverinței de la angajator, atunci când este vorba de deplasare la locul de muncă. O persoană care a fost plecată din localitate poate reveni acasă în baza cărții de identitate care dovedește că are domiciliul în localitatea respectivă și pe baza unei legitimații sau adeverințe, care să ateste că are locul de muncă în altă localitate.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un locuitor din Chiajna critică ironic măsura carantinării ( 23 Noiembrie 2020 )

  Carantinarea localităților de lângă capitală a stârnit indignarea locuitorilor, care o consideră o măsură fără rost. Oamenii spun că o astfel de măsură încurcă și mai mult viața de zi cu zi, fără a avea...

 • Restricții în localitățile din jurul Capitalei, aflate în carantină ( 22 Noiembrie 2020 )

  Capitala a devenit o insulă în mijlocul zonei carantinate. 11 localități din județul Ilfov au intrat în carantină. Nicio persoană nu mai are voie să intre sau să iasă din localitățile respective fără un motiv întemeiat.

 • Focar de coronavirus, în Spitalul de Psihiatrie Nucet ( 19 Noiembrie 2020 )

  Focar de coronavirus, la Spitalul de Psihiatrie din orașul Nucet, județul Bihor! Unitatea sanitară a intrat în carantină, după ce 17 pacienți și mai multe cadre medicale s-au infectat cu Sars CoV-2.

 • Copiii cu boli cronice, vulnerabili în fața SARS CoV-2 ( 10 Noiembrie 2020 )

  Deși copiii fac în general forme ușoare de COVID 19, există categorii vulnerabile care sunt mai sensibile la noul coronavirus, spun specialiștii. Este vorba de copii supraponderali sau cu afecțiuni cronice.

 • România, în carantină parțială ( 9 Noiembrie 2020 )

  De astăzi, timp de 30 de zile, România se află în carantină parțială, după ce Ordonanța de Urgență și Hotărârea de Guvern, care stabilesc o serie de restrictii la nivel national, au fost publicate în Monitorul Oficial! Astfel...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2