Date companie
 
 
 
 

Localnicii din Abrud nu-l vor pe Csibi Barna

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, fisc, localnici, barna, abrud, csibi, transfer
 

Csibi Barna, tanarul care a spânzurat in Miercurea Ciuc o păpușă care il reprezenta pe Avram Iancu în Miercurea Ciuc, a fost detasat de la Directia Finantelor Publice Harghita, unde lucra. Consiliul Local si peste 50 de oameni din oraș au semnat un memoriu cãtre conducerea ANAF, în semn de protest față de trasnsferarea la Abrud a lui Barna, ca angajat al Fiscului. Localnicii au amenintat chiar că vor intra în greva foamei dacă functionarul va veni luni dimineata la birou.

AMBIANȚĂ (cântã oameni în fata primãriei la statuie)

Locuitorii Abrudului sunt revoltati si spun că nu sunt de acord ca omul care le-a insultat eroul sã le fie, chiar si pentru o perioadã limitatã de timp, concitadin.

VOX "Ne-am adunat sã luãm pozitie, suntem hotãrâti sã nu ne oprim, chiar sã facem greva foamei dacã acest personaj va ajunge în zona Muntilor Apuseni, mai precis la Abrud."

VOX "Este imposibil ca mintea mea sã poatã concepe o astfel de neghiobie a unui guvernant."

Decizia șefului ANAF, Sorin Blejnar, de a-l detașa pe Csibi Barna tocmai în mijlocul moților, nu este deloc pe placul administrației locale.

TIBERIU RATIU, primar Abrud "Este o problemã de suflet a orasului nostru si a cetãtenilor din orasul nostru. Sigur, cetãtenii din orasul nostru, partea legislativã si executivã a orasului, nu putem sã declarãm o persoanã non-grata, nu avem partea legislativã, dar vã pot garanta cã nimeni nu este de acord cu aceastã decizie nefericitã, care a fost luatã de presedintele ANAF."

EMIL CRISAN, consilier local, presedinte Societatea Culturala "A. Iancu" "Este o jignire si o ofensã adusã statului român si în special cetãtenilor din zona Muntilor Apuseni, acei moti care au fost în fruntea evenimentelor de la 1848."

Până la pranz, Csibi Barna nu s-a prezentat la noul său loc de muncă, de la Administrația Finanțelor Publice Abrud. Controversatul personaj si-a depus cererea de concediu de odihnă pentru 21 de zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2