Date companie
 
 
 
 

Localnicii din stațiunile de pe Valea Prahovei, terorizați de urși

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, jandarmi, politisti, localnici, pasari, animale, gospodarii, ursi, patrule
 

Urșii au ieșit la atac prin gospodăriile localnicilor din județul Prahova! Fiarele coboară tot mai des din păduri și rup gardurile gospodăriilor, ca să ajungă la păsări și oi. Autoritățile sunt în alertă, din cauză că atacurile urșilor se înmulțesc, de la o zi, la alta.

AMBIANȚĂ "O rață ruptă și o oaie, aici! Cum l-a rupt din spate și celălat e aici."

Unul dintre urși a intrat într-un grajd, unde a sfâșiat mai multe animale. Oamenii se tem ca urșii să nu-i atace și pe ei.

VOX "A intrat un urs în grădină, prin vecini. A rupt 2 miei și 7 găini. A rupt coteț, tot. A făcut prăpăd!"

VOX "Când m-am uitat eu, ursul, ursul, tanti Nuti! Am închis geamul, că-mi era frică. Pe urmă, mi-a spus că a venit ursul. Acum văd că-s urme și pe la mine, prin curte. Mi-e frică, sigur! Sunt singură, vă dați seama!"

Echipe de jandarmi și polițiști vor patrula prin zonele în care a fost semnalată prezența urșilor, pentru a preveni eventuale noi atacuri. Anul trecut, în județul Prahova au fost împușcați doi urși, din cauză că puneau în pericol viața oamenilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2