Date companie
 
 
 
 

Localnicii dintr-un sat din Mehedinți au vrut asfalt, dar s-au trezit că au primit mai mult decât era necesar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, primarie, masini, asfalt, nivel, sat, carute, curti, noaptesa, sisesti
 

Scandal într-un sat din Mehedinți, culmea, din cauza unei lucrări care, în mod normal, ar fi trebuit să aducă satisfacția întregii comunități. Sătenii din satul Noapteșa sunt revoltați din cauză că în urma asfaltării drumurilor din sat acestea s-au înălțat cu circa jumătate de metru și nu mai pot ieși cu mașinile sau căruțele din curți.

AMBIANȚĂ "Sună! Eu nu am numărul. Să vina proiectantul! Să vină șeful de lucrări aici!"
 
Pe unele porțiuni, diferența de nivel față de vechiul drum ajunge și la 70 de centimetri.

AMBIANȚĂ "Are 70 de la drumul normal cum a fost și încă se mai ridică 30. Deci, faceți socoteala, vine exact un metru."

VOX "Cum să nu fi supărat! Cum poți să ieși cu mașina de aici, afară, și nu se poate face niciun pod, nicio improvizație de moment, ca să poți să ieși."

VOX "Nu pot să mai ies cu căruța, unde să mai duc bălegarul, că uitați cât bălegar am acolo. Eu vreau să-l car azi, mâine, și nu mai pot să ies."

Constructorul drumului susține că a respectat cu sfințenie proiectul. De asemenea, reprezentanții primăriei lasă să se înțeleagă că proiectul a fost executat corect și că nu se mai poate schimba nimic.

CRISTIAN BĂDESCU, reprezentantul firmei de construcții "Lucrarea este în proces de executie, se respectă conform proiect, caietul de sarcini."

MARIUS FOTA, viceprimar, com. Șișești, jud. Mehedinți "- Oamenii din satul Noapteșa nu trebuie să fie nemultumiți, pentru că au ceva ce nu au avut niciodată. Să-și amenajeze podețe pentru intrarea în locuințe. - Pe cheltuiala lor? - Exact."

Pentru asfaltarea acestui drum, primăria a alocat de la bugetul local circa 350.000 de lei. Acum, gospodarii analizează sugestia reprezentantului primăriei, de a-și construi podeț, fiecare, pe cheltuială proprie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Edilul Sectorului 6 susține că „a fost luat la mișto” de un polițist de la Rutieră, atunci când a făcut o sesizare ( 3 Mai 2021 )

  Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat că va face o plângere administrativă la Poliție, pe motiv că „a fost luat la mișto” de către un polițist! Într-un mesaj postat pe Facebook, edilul a relatat...

 • Inițiativa „Vinerea Verde”, pentru reducerea poluării ( 10 Martie 2021 )

  Ministerul Mediului a lansat inițiativa „Vinerea Verde”, prin care invită cetățenii să renunțe la autoturism în ultima zi lucrătoare a săptămânii și să folosească mijloace de transport mai puțin poluante.

 • Mașinile abandonate sau parcate neregulamentar vor fi ridicate, în Sectorul 6 ( 19 Februarie 2021 )

  Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, le-a pus gând rău celor care își abandonează mașinile pe domeniul public ori parchează sau staționează pe unde nimeresc. Regulamentul pentru ridicarea acestor mașini, care...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2