Date companie
 
 
 
 

Locatari terorizați de un vecin pistolar, la Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agresor, suceava, tanar, pistol, violente, vecini
 

Deranjat de zgomotul făcut de vecinul său, care monta un contor de gaze, un tânăr din Suceava a scos pistolul și a tras asupra bărbatului. Vecinii spun că incidentul nu este singular. Agresorul îi amenință în permanență cu pistolul.

IONUȚ IEPUREANU, Poliția Suceava "Pe casa scãrii unui imobil din Suceava a avut loc o altercatie între un locatar si vecinul acestuia. Locatarul a recurs la amenintãri, dupã care a recurs la un pistol cu bilã si a rãnit usor pe un bãrbat în zona inghinalã. S-a deschis dosar si urmeazã ca cercetãrile sã se dispunã procedural."

VOX "A apãrut un individ venit din strãinãtate, care are o masinã visinie si a blocat tot ieri o masinã de la scara vecinã si când doamna i-a dat telefon a spus cã îi împuscã pe toti. Un golan trebuie sã fie, care a lucrat prin strãinãtate, am înteles."

VOX "Niste certuri de la etajul patru si una alta. Ce au avut, nu stiu. Eu nu am vãzut împuscãturã, însã, s-a gãsit cartusul si bila tot acolo pe scarã, unde a tras ãsta."

VOX "L-a împuscat vecinul ãsta de sus pe vecinul ãsta. Dar nu stiu, amândoi sunt foarte buni bãieti, nu stiu ce i-a apucat."

Agresorul este cercetat pentru de uz de armă neletală, lovituri și alte violențe. Acesta deținea permis de port-armă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2