Date companie
 
 
 
 

Locatarii debransati de la sistemul centralizat nu scapa de plata caldurii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, plata, locatari, sistem de incalzire, sistem centralizat
 

Locatarii care au renuntat la sistemul centralizat, dar locuiesc intr-un imobil în care mai exista apartamente alimentate de CET, trebuie sa platesca un procent din factura. Debransatii vor plati pentru caldura din spatiile comune ale blocului - subsoluri, spalatorii, casa scarilor - dar si pentru ca prin apartamentele lor trec tevile sistemului centralizat, arata newsin.

SANDU SÃRÃTEANU, presedinte de asociatie de proprietari : "O parte poate c-or sa plateasca! Dar o parte nu vor plati, pentru ca vor pune problema sa-i platim chirie pentru tevile care trec prin casa pe la el."

"Nu e logic sa platim daca avem centrala, nu?! Taiem tevile si asta e!"

FLORIN CUTITEI, directorul CET Brasov "Asociatiile de proprietari hotarau sa plateasca 5% sau procent chiar zero parti comune, si tot ce se consuma în acel bloc se achita de catre cei care erau la sistemul centralizat."

SANDU SÃRÃTEANU, presedinte de asociatie de proprietari : "Deci la CET îi platim cât ne furnizeaza dupa ceas!(...) Nu intereseaza pe CET la cine împartim noi!"

"Mi-am pus centrala pentru a avea un trai mai bun. Am facut un efort financiar destul de mare si nu mi se pare normal sa platesc, mai ales 30%, pentru o chestie de care eu nu beneficiez."

Conducerea CET Brasov spune ca din factura totala, 30 de procente vor fi alocate partilor comune si împartite între toti locatarii, indiferent daca sunt sau nu bransati la sistemul centralizat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2