Date companie
 
 
 
 

Locatarii debransati de la sistemul centralizat nu scapa de plata caldurii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, plata, locatari, sistem de incalzire, sistem centralizat
 

Locatarii care au renuntat la sistemul centralizat, dar locuiesc intr-un imobil în care mai exista apartamente alimentate de CET, trebuie sa platesca un procent din factura. Debransatii vor plati pentru caldura din spatiile comune ale blocului - subsoluri, spalatorii, casa scarilor - dar si pentru ca prin apartamentele lor trec tevile sistemului centralizat, arata newsin.

SANDU SÃRÃTEANU, presedinte de asociatie de proprietari : "O parte poate c-or sa plateasca! Dar o parte nu vor plati, pentru ca vor pune problema sa-i platim chirie pentru tevile care trec prin casa pe la el."

"Nu e logic sa platim daca avem centrala, nu?! Taiem tevile si asta e!"

FLORIN CUTITEI, directorul CET Brasov "Asociatiile de proprietari hotarau sa plateasca 5% sau procent chiar zero parti comune, si tot ce se consuma în acel bloc se achita de catre cei care erau la sistemul centralizat."

SANDU SÃRÃTEANU, presedinte de asociatie de proprietari : "Deci la CET îi platim cât ne furnizeaza dupa ceas!(...) Nu intereseaza pe CET la cine împartim noi!"

"Mi-am pus centrala pentru a avea un trai mai bun. Am facut un efort financiar destul de mare si nu mi se pare normal sa platesc, mai ales 30%, pentru o chestie de care eu nu beneficiez."

Conducerea CET Brasov spune ca din factura totala, 30 de procente vor fi alocate partilor comune si împartite între toti locatarii, indiferent daca sunt sau nu bransati la sistemul centralizat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • RADET se pregătește de sezonul de încălzire ( 1 Octombrie 2018 )

  RADET anunță că rețeaua de termoficare este pregătită pentru noul sezon de încălzire. Compania poate furniza căldură, la cerere, spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni și altor instituții.

 • Sancțiuni aspre pentru locatari, în noua lege aplicabilă de mâine ( 27 Septembrie 2018 )

  Românii care locuiesc la bloc, vizați de o lege extrem de dură! Proprietarii de apartamente riscă amenzi uriașe, de până la 10.000 de lei, pentru diverse fapte. Așa prevede legea 196/2018 p privind înființarea, organizarea...

 • Nouă răniți, într-un incendiu produs în Sectorul 5 din București ( 8 Septembrie 2018 )

  Incendiu uriaș în Capitală! Nouă persoane au fost rănite în urma incendiului izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o casă din Sectorul 5. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au anunțat că focul...

 • Încep probele la căldură ( 3 Octombrie 2017 )

  Bucureștenii vor avea căldură pe timpul nopții! Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice începe în această seară probele la cald la consumatorii de tip urban din Capitală.

 • Tudose: Sunt bani suficienți și nu e nicio problemă în plata pensiilor ( 3 Septembrie 2017 )

  Premierul Mihai Tudose dă asigurări că sunt bani suficienți pentru plata pensiilor și că nu este nicio problemă din acest punct de vedere!

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 17 Dec. 2018

1 EUR = 4.6550 RON
0.0010
1 USD = 4.1067 RON
-0.0130
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2